Nya mediciner mot cancer slukar pengar

Artikel i SvD Brännpunkt av flera canceröverläkare. Läkemedelsföretagen förhandlar om hemliga avgifter för nya extremt dyra cancerläkemedel. Kostnaderna kan krossa sjukvården och i förlängningen hela samhället. Till tveksam nytta för de cancersjuka.
Förhandlingarna måste göras offentliga.

 

Comments

 1. 1

  Jag förstår inte hur dom arbetar. Att vara sjuk ska inte belastas av vem som har råd att bli frisk. Det finns ju så många alternativa kosttillskott som fungerar lika bra. Men vi ska vara bra kunder. Först ska vi bli sjuka och sen ska vi behöva dyra mediciner. Alternativ cancerbehandling har funnits i 100 tals år och fungerar bra tycker jag. Inget illa till sjukvården den är bra men man borde jobba lite med alternativ medicin för de som behöver det i kombination men andra behandlingar då skulle man få mycket bättre resultat

 2. 2
  Kareng säger

  Man skulle också kunna ta bort patent på medicin! Här är ett förslag från Christian Engström, Piratpartiet. Läs och begrunda hans förslag (häng inte upp er på partitillhörighet): https://christianengstrom.wordpress.com/?s=medicinpatent

  Visst är det kittlande att det finns ett alternativ som ingen egentligen vill prata om. Patent är på något sätt heligt – men egentligen är det inget annat än monopol som sinkar utvecklingen, föder läkemedelsindustrin och dränerar staten.

 3. 3
  ulfpohl säger

  @ Lars Andersson. Håller med. Det är ju uppenbart att alternativmedicinen har hittat fungerande lösningar: Ketogen kost,kalorierestriktion,D-Vitamin,C-Vitamin,kolloidalt silver mm. ger bevisligen resultat. Jag har just nu kontakt med 3 cancerpatienter (1 i Sverige och 2 i Tyskland) i slutstadier av alternativ behandling. Alla prover bra,patienterna pigga (trots cellgifter och strålning-mycket effektiv f.ö.i kombination med alt.behandling). Fallet i Sverige är en ”spinoff” på Annikas publicerade post häromåret (kolloidalt silver).i Tyskland gibt es ein Buch ”Krebszellen lieben Zucker”,Prof. Ulrike Kämmerer sowie Forschung bei einigen Universiteten.

 4. 4
  Rolf Löfgren säger

  I tidningen 2000-Talets Vetenskap finns flera artiklar att cancer är svamp. Därmed är den vanliga cancer-behandlingen ute på fel väg.
  Dr Erik Enby har funnit detta genom undersökning av sjuka människors blod. Dr Simoncini, Italien, har kommit till samma slutsats.
  Se: https://www.curenaturalicancro.org/rivista_svedese.htm
  En föreläsningsturne kommer att hållas i april 2014, se:
  https://www.2000taletsvetenskap.nu/pdf/2014_simoncini_turnen.pdf

  Det är dags att sjukvården beaktar dessa nya rön.

 5. 5
  Rolf Löfgren säger
 6. 6
  Annelie säger

  Istället för att, som nämnt i tidigare kommenterar, prova att behandla med harmlös alternativ medicin så prackar de på sjuka människor cellgifter som slår ut hela immunförsvaret. Det är ofattbart att de inte vill ta till sig naturmedicinens kunskap kring ph-balans, svamphämmande behandling samt självklart inverkan av ett förhöjt blodsocker. Om man idag besöker radiumhemmet i Stockholm så möts patienterna av en skål godis och kakor när de slår sig ner i väntrummet. Det är katastrof!

 7. 7

  Annelie Skrev:

  Om man idag besöker radiumhemmet i Stockholm så möts patienterna av en skål godis och kakor när de slår sig ner i väntrummet. Det är katastrof !

  Sant.

 8. 8

  Får dom verkligen köpa saker hemligt? Vad säger Lagen om Offentlig Upphandling?

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa