MSS?

MSM betyder Main Stream Media, och betyder det Politiskt Korrekta (PK) media, de som alltid intervjuar tex Rössner i överviktsfrågor.

Men vad kallas den forskning som alltid formar sig på samma sätt, tex epidemiologiska observationsstudier för kostvetenskap, och utifrån samma utgångspunkter, tex att mättat fett är farligt? Kan man kalla den för MSS, Main Stream Science?

 

Comments

 1. 1

  Skulle vara kul att ha en tio i topplista på de flitigast uppsökta intervjuoffren inom olika vetenskaper visavi MSM ! Besökare här kanske kan bidra till en lista? Själv rör jag mig inom politik/humaniora så jag kanske kan bidra med några inom dessa ämnen.

  I statsvetenskap finns en från Gbg:s universitet, alldeles ill-röda professorn Marie Demker och den ovan nämnde krimonologen Jerry Sarnekki, Stockholms universitet. Sarnekki måste leda ligan med hästlängder eller är deltagarna här kanske av en annan uppfattning?

  Vår egen professor Rössner kanske ligger bra till i intervjuligan ?

 2. 2
  Ingvar Bejvel säger

  Ja, varför intervjua Mai-Britt H idag om baby-fetma? Nej, det handlade om viktökning hos män!!

 3. 3
  Rolf Löfgren säger

  Jag vill påminna om boken ”Forsknings-Fusket!” av Ralf Sundberg. Boken ger en ypperlig beskrivning på hur verkligheten ser ut.

  Gott Nytt LCHF-År till alla!

 4. 4
  olle holmqvist säger

  main stream media – ett annat uttryck som används när man t ex drar gränser t ex mellan Ryssland och Kina håll rätt kurs (dvs SLV:s kompass) är Navigation Channel – alltså kurs-givare, där det är som djupast, vilket väl också är användbart som bild- så påminns man om av Uffe R.:s citerade polska ordspråk:
  ”bara döda fiskar följer strömmen”

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa