McDonalds inser att skräpmat inte är bra för hälsan

Artikel i DN. McDonalds har kanske fått indikationer om att människor har blivit både tjocka och sjuka av att äta pommes frites. De vill ju ha frisk och slank personal.
Pommes frites på snabbmatsrestauranger brukar innehålla massor av potatisstärkelse, och är friterade i sjukdomsframkallande omega-6-fett, solrosolja.

 

Comments

 1. 1
  Konsument i Sverige säger
 2. 2

  De har ju en frukost med omelett och bacon som nog vi kan tänkas äta. Om de byggde vidare på det konceptet och fick bättre menyer så skulle det verkligen kunna ge ett genomslag på hälsan.

 3. 3
  Peter Andersson säger

  Ha-ha-ha! Snacka om smart obetald reklamkampanj av MD!

  I åratal har de försökt nå ut med budskapet att de numera också har hälsosamma(re) alternativ, men det har inte riktigt slagit igenom, i alla fall inte i gammelmedia och/eller som ett meme.

  Den här gången har de lyckats få hela världen att skriva om det, gammelmedia OCH bloggar, motsvarande hundratals miljoner i kostnad om de hade betalat för reklamplats istället!

  Tajmingen är perfekt också, vad gör unga svenssons i mellandagarna när de är trötta på rester men inte orkar laga husmanskost? De går ut och köper snabbmat; pizza, kebab eller MD – skulle tro att MD får lite extra besök i år då de ”ju har nyttig snabbmat nu”…

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa