Varför framhärdade svenska myndigheter med Pandemrix?

Artikel av professor Tore Scherstén, om riskerna med massvaccinationen med Pandemrix hösten 2009.

Man får klicka på texten för att få den bättre läslig.

 

Comments

 1. 1

  Ska inte Sverige alltid vara bäst i klassen ? Världens samvete på alla möjliga områden ?

 2. 2
  Mayne Sundewall Hopkins säger

  Jag minns ett Sverige som ..inte gick i ledband! 🙁

 3. 3

  Jag lyssnade på Suzanne Humphfries MD när hon var i Helsingfors och föreläste förra helgen.
  S.H. är författare till en nyutkommen bok som heter ”Dissolving Illusions, Disease, Vaccines and the Forgotten History.” Hon har arbetat som invärtes- och njurmedicinare i 15 år. Hon noterade att hennes patienter blev sämre så fort de blev intagna på sjukhuset. Kunde det hänga ihop med den obligatoriska influensasprutan som alla fick frågade hon sig? Hon tog upp frågan med överordnade och kolleger.
  Hon upptäckte då att hon ifrågasatt en helig ko=vacciner. Hon slutade sin tjänst och började forska i historien om vacciner tillsammans med Roman Bystrianyk , en medicinhistoriker. Detta resulterade i en bok.
  Här är mina kortfattade anteckningar om vad hon sade om vaccin mot Humant papilomvirus:

  Det finns 100-1000 olika papilomvirus . Gardasil riktar sig bara mot typ 16 och 18.
  Vi bär alla på human papilomvirus, vi föds med dem. Föräldrar smittar barn, barn smittar barn. Vi har dem runt oss hela tiden. De flesta har inga problem. En liten grupp blir infekterade.
  70% blir av med sin infektion efter 1 år
  90 % blir av med sin infektion efter 2 år
  Efter 3 år är 10 % av de som fått en HPV-infektion fortfarande infekterade
  5% av de 10 procenten utvecklar ett förstadium till cancer.
  Av dessa 5% får 0,15 % cancer, som utvecklas långamt.

  Hon menar att om man tar cellprov vart tredje eller femte år så fångar man upp dessa anomaliteter.
  Vaccin utesluter inte cellprov, som är helt smärtfritt och biverkningsfritt.
  Vaccin mot HPV slår alla andra vacciner tillsammans när det gäller biverkningar.
  Man kan ta reda på biverkningarna på VAERS. Men tänka på att att långt, långt ifrån alla biverkningar anmäls.

  Här en annan doktor som hoppat av vaccinindustrin som S.H. hänvisade till.
  https://www.youtube.com/watch?v=sSdCxgF0blc

 4. 4

  Tack för länken till artikeln. Tydligen var det känt att squalen som adjuvans var misstänkt för att kunna skapa autoimmuna reaktioner och även för att kanske orsaka Gulf war syndrome hos soldater som blivit vaccinerade för andra sjukdomar innan Gulfkriget. Att dessutom FDA sagt nej till Pandemrix just pga squalen som adjuvans väcker verkliga frågor om kompetensen hos våra myndigheter.

  Här i Sverige har försiktighetsprincipen varit normen så länge som jag kan minnas. Det märks exempelvis på rekommendationerna om dagligt intag av D-vitaminer vilka är på tok för låga. Att man då gick ”all in” och kastade all försiktighet överbord trots att det redan fanns starka misstankar mot squalen gör ju att man borde tillsätta en granskningsnämnd eller liknande som kan klarlägga varför det gick snett så systemet kan korrigeras så något liknande inte händer. Det kan misstänkas att några i beslutande positioner inte hade hjärnan påslagen eller var helt enkelt inkompetenta.

  Det hade nog räckt med att man rekommenderat folk att ta D-vitamin i lämpligare doser så hade det räckt för att begränsa en eventuell Pandemi. Rekommendationerna om handhygien som gavs var däremot riktigt bra och jag kommer ihåg att folk på jobbet var knappt förkylda under den perioden eftersom vi alla var noga med just handhygienen.

 5. 5

  Jag spårade in på HPV vaccin när jag refererade Suzanne Humphfries föreläsning, för att jag just nu har det i huvudet eftersom några unga mammor frågat mig om de skulle låta sina döttrar vaccinera sig.
  Men ämnet för dagen var Pandemrix förstår jag.
  Så här sade S.H. om vaccin mot influensa.
  Det är ingen skillnad i insjuknande i influensa mellan vaccinerade och ovaccinerade däremot drabbas de vaccinerade av 4-6 gånger mer av andra infektioner.
  Vi har bakterier och virus överallt på huden, i halsen, i tarmarna. Bakterier och virus lever i symbios med oss och med varandra. Rubbar vi balansen med vaccin får andra mikroorganismer större utrymme och kan bli farliga.
  DET ÄR VANSINNE ATT VACCINERA GRAVIDA betonade hon särskilt. Det kan ge långtgående effekter på barnet. Hon nämnde depressioner och schitzofreni …..

 6. 6

  Ja det är onekligen intressant att myndigheterna som ska vara så försiktiga släppte på allt och litade 100% på läkemedelsföretagen. Annika Linde, statsepidemiolog (vilken titel, va?), har mycket elände och lidande på sitt samvete. Hoppas hon skäms idag!

 7. 7

  Margareta Lundström Skrev:

  DET ÄR VANSINNE ATT VACCINERA GRAVIDA betonade hon särskilt. Det kan ge långtgående effekter på barnet. Hon nämnde depressioner och schitzofreni …..

  Jag tror hon har rätt.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa