Dacke = Erling Johansson

Den utmärkta artikeln i Corren igår var skriven av vår eminenta bloggkommentator Dacke, som bor i Frankrike tillsammans med Agneta. Tack Erling!

Erling berättar i kommentar att deras offentliga verksamhet finns beskriven i  https://www.masrabassan.com/  Nertill här finns det en fin bild av Erling och Agneta.

 

Comments

 1. 1

  Well done!
  Inte undra på att allt var ”spot on” !
  Sten

 2. 2

  Så var det då dags att demaskera Dacke/Hacke, som var så noga med detaljerna och så uppkäftig att det blev Kaxighetsvarning. Jag bor i södra Frankrike tillsammans med Agneta Schnittger, sedan 12 år tillbaka. Vår offentliga verksamhet är väl beskriven på vår hemsida http://www.masrabassan.com. Vi är båda pensionärer, jag har nyss fyllt 73, kvinnors ålder är som vanligt hemlig.

  Erling är nog lika uppkäftig och enveten (inte envis – det är skillnad på det), som Dacke varit. Tack vare möjligheten att bryta åsikter med andra envetna och mångkunniga bloggare hos Annika, har jag vässat både pennan och intellektet. Tack alla kombatanter och tack Annika! Vi kommer att ro denhär skutan i land vad det lider!

 3. 3

  Snyggt av Dacke!

 4. 4

  @ Dacke:
  Tummen upp för denna överraskning!

 5. 5

  @ Dacke:
  Jag har flera gånger trott att Dacke själv har varit läkare då hans inlägg varit långt mera djupgående och initierade än vad som kan förväntas av oss som enbart är glada amatörer, Dacke har ju då hänvisat till sin kunniga omgivning som tydligen inte varit så långt borta,,,

  Personligen har jag hållt Dacke som den kunnigaste av skribenterna på denna blogg och allt har sin förklaring,,,,

  Jag var oxå helt övertygad om att de båda skribenterna Agneta och Erling följde Annikas blogg och så var det naturligtvis!

  Det är väl bara att hoppas på att duon i Frankrike fortsätter med sina inlägg – det finns många MYCKET bra i de inlägg som varit och vi ser gärna fram emot mera!

 6. 6

  Myyyyycket bra!
  Har skickat artikeln vidare till de som borde läsa den. De är ett par stycken.

 7. 7
  Professor Göran säger

  Det är alltid lika trevligt att få lite mer ”kött på benen”.

  Och tack för boktipset till Professor Evens bok ”LA VERITE SUR LE CHOLESTEROL”. Där var det ord och inga visor och helt i klass med Uffe Ravnskov. Den boken hade nog inte dykt upp på mitt nattygsbord utan din medverkan.

 8. 8

  @ Professor Göran:
  Jätteroligt, men nu får vi fortsätta med LCHF!

 9. 9

  @ Dacke:
  Jag kommer väl ihåg när jag kallade dig Hacke…..
  Då verkade du vara på trollgränsen, men det visade sig ju att du bara villa ha riktiga svar och fortsatte ställa frågor. Professor Göran nämnde nåt om kaxighet som DÅ inte var malplacerat …

  Men ”dackefejden” kom till ett slut och på senare tid har du varit en riktig tillgång och ibland blev jag osäker på om det verkligen var samma Dacke som i början….!

  Det ska bli roligt att fortsätta vässa intellekt och fingerspetsar på bloggen här med hjälp av lågt blodsocker, god tillgång på ketoner och varandra, tack vare Annika.

 10. 10

  @ Dacke #2

  Välskriven artikel! Får vi se den i fler tidningar?

 11. 11

  @ Håkan:
  10
  Sedan jag skrev den, tidigt i år tror jag det var, har jag sänt manuset till en handfull tidningar utan att någon nappat. Fick in texten som kommentar i Läkartidningen, där den tegs ihjäl. Kanske skriver något nytt till Corren, där finns lite medvind.

 12. 12

  @ Erling:
  Förhoppningsvis finns det fler tidningar som kan vara intresserade?
  https://www.onlineaviser.no/html/svenske_media.html

 13. 13

  Den artikeln är på tok för avancerad för de flesta svenska tidningar,,,,

  Lägg den på nätet istället!

  https://newsvoice.se/

 14. 14
  Mayne Sundewall Hopkins säger

  Trevligt! Jag skickade artikeln till Ystads Allehanda (min lokaltidning då jag bodde i Sverige) och hoppas att den blir publicerad där. 🙂

 15. 15

  @ Mayne Sundewall Hopkins:
  Vi håller tummarna!

 16. 16

  Det är många etablerade som hämtar inspiration från LCHF.

  Här har TV4:s kockar i Mitt kök, Nyhetsmorgon, ett recept på knäckebröd (LCHF fröknäcke), men man har lagt till majsmjöl för att undvika att beröra begreppet LCHF.
  https://mittkok.expressen.se/recept/snabbt-knackebrod-med-hasselnotter/

  På samma sätt har Coop:s kockar gjort. Ett exempel är ”gör egen müsli”, där receptet finns på mellanfils förpackning. Det receptet innehåller lite havregryn förutom allt som ingår i LCHF-müslin.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa