Läggs Mat & Hälsa ned?

Jag fick ett mail att jag skulle ta bort bannern för Mat & Hälsa från min bloggmarginal. Jag undrade varför. Jag fick nu en länk från Resumé  om att Aller Media lägger ner Mat & Vänner, där tydligen Mat & Hälsa ingår.

Så då kanske den sagan var all.

 

Comments

 1. 1

  Läser man det som Resumé skriver så är det bara dotterbolaget Mat & Vänner AB som läggs ned. Tidskrifterna flyttas in i moderbolaget. Banners etc kanske kommer att göras om.

 2. 2

  Allt som står i den tidningen finns på nätet eller som bilagor till aftontidningarna – att den läggs ned är inte särskilt förvånande utan bara en anpassning till den nya tiden,,,,

  Och 25 anställda låter överdrivet – hur många anställda ha dr Dahlqvist blogg – där finns betydligt mera läsvärt än i Mat & Hälsa,,,

 3. 3
  Annika Dahlqvist säger

  @ 1 Caspar:
  Det lär visa sig snart nog hur det blir med Mat & Hälsa.

 4. 4

  @ tombola:
  Det var väl hela bolaget med ca 10 tidskrifter som skulle läggas ned!? Dvs 2-3 anställda per tidning. Tycker själv att den tidningen är rätt trevlig, inte lika tunn innehållsmässigt som blaskornas bilagor, fast självklart långt från LCHF Magasinets nivå.

 5. 5
  Berittis säger

  Jag har prenumererat på Mat & Hälsa i 1 år och har betalat in för 2 år till!
  Jag tycker att den är bra och hoppas verkligen att den inte läggs ner. Jag prenumerarar på LCHF Magasinet också och kommer att fortsätta med det. Tycker att den också är bra. De båda tidningarna är bra på olika sätt. 🙂

 6. 6

  Ingen annan redaktion når upp till Skaldemans analyser hur det egentligen ligger till!

 7. 7

  Jag fick nyligen inbetalningskort om att betala en ny period till så jag betalade för ett år. Det är ju dåligt att de skickar ut det om de ska lägga ner tidningen.

 8. 8

  Linda Skrev:

  Jag fick nyligen inbetalningskort om att betala en ny perio till så jag betalade i för ett år. Det är ju dåligt att de skickar ut det om de ska lägga ner tidningen.

  Du kommer att bli erbjuden någon annan tidning eller slantarna tillbaka,,,,

 9. 9

  Och jag skulle just till att betala för ett år…..nu gör jag inte det. Trist att den fina tidningen läggs ner!! Gillade den.

 10. 10
  Annika Dahlqvist säger

  @ 9 Cia:
  Men jag vet inte om den läggs ner. Det var en fråga.

 11. 11

  Man kan alltid hoppas att den inte läggs ner: ”maten är min medicin”; för ett mycket stort antal personer är LCHF = medicin.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa