Mera om IGF-1

Ann Fernholm redogör mera för IGF-1 och dess effekter i kroppen. Svaret stavas tydligen IGFBP-1.

 

Comments

 1. 1

  Jag har kronisk trötthet och äter därför colostrum som innehåller igf 1 + igf2

  Den är från första 12 timmar från att kalven fått sin dos.

  Jag tror det fungerar eftersom fast jag sovit dåligt orkar jag mer, om det är placebo vet jag ej då jag ätit en kort stund bara , men so far so good.

  Jag handlade mitt på http://www.myprotein.com använd koden MP20029883 när du registrerar dig så får du 5% rabatt, om du som jag råkade trycka in fel kod och måste börja om glöm ej skriva in MP20029883 igen.

  jag har läst att flera säger att det sänker deras insulinbehov. Andra har blivit friskare av det. Polios vaccin kommer ifrån colostrum och innan antibiotika så användes detta till allt. Kalven föds utan immunförsvar och den får det genom den första mjölken (colostrum). Om kalven ej får colostrum kan den ha svårt att överleva om den får en infektion.

  Tex moringablad sänker blodsocker , mullbärsblad, neemblad nu när vi inte äter nåt från naturen ja då får vi diabetes. Skulle ej förvåna mig om mattillverkarna har en sluten deal med insulinföretagen det är som med droger bjud dom så har du en lojal kund sedan, tillsätt mycket socker så har dom lojala insulinkunder. Kan det vara därför dom skriker så mycket om lchf då det blir förlorad inkomst?

  Det är alltid några i toppen som drar i trådarna.

 2. 2

  Hej!
  Vad bra att hon försöker klargöra. Undrar bara IGFBP-3 och -1 är det olika saker? Dessutom vad är det fria IGF-1 och det ”andra”? Det som inte är det fria är det betydelselöst hur stor mängd det är? Jag försökte fråga på Ann Fernholms site, men fick bakslag direkt att jag inte hade behörighet på något sätt. Frågar då här.

 3. 3

  Såg nu att frågan gick fram ändå på Ann Fernholms blogg och jag fick svar 🙂 Hade för bråttom tro frågorna blev avvisade.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa