Ny vaccinationshysteri

Nrk.no: Massvaccinering er ikke svaret.

 

Comments

 1. 1

  Rädsla och dumhet är en farlig (för hälsan) kombination…

  Eat Well, Stay Fit, No Vaccine 😉 🙂

 2. 2

  Det kanske finns 100 olika sätt att bota en influensa. Men i debatten i media finns bara ett ämne och när myndigheter diskuterar problemet med influensa finns bara ett svar:

  vaccin

 3. 3

  Lite vid sidan om just denna tråd men vad gör man.
  Här kommer ett studie alt forskningstips.
  Skulle vara intressant och se om det finns något samband mellan rotfyllningar och hjärtinfarkter precis som det gör när det gäller bröstcancer. Där har hela 94% av de drabbade just rotfyllningar.
  Någon som kan tipsa detta till den sugne.

 4. 4

  !00 olika sätt att bota influensa. Kan man få några tips, Vi har inte vaccinerat oss min fru och jag.

 5. 5
 6. 6
  Annika Dahlqvist säger

  @ 4 Bejje:
  Jag vet (tror?) åtminstone två sätt som förbättrar försvaret mot influensa: LCHF och D3-vitamintillskott.
  Huruvida Omega-3 förbättrar läget vet jag inte.

 7. 7
  Georg W säger

  Förmodligen helt ovetenskapligt men ändå sant. Direkt från trollet Garpe: En höna har haft alla former av influensa. Faktum är att de flesta influensor som uppstår, kommer från höns. Hönan skickar därför vaccin mot alla influensor till sina avkommor. Varenda ägg är en vaccination. Men man får inte koka eller steka ägget. Det måste ätas rått som människor alltid gjort. Själv äter jag tre råa ägg varje morgon med 5 g salt, vinäger och en dl grädde. Tillsammans med min kokta buljong och i kroppstemperatur är det beroendeframkallande. Behöver jag säga att mina äggläggare promenerar ute på en gård, 1km från mitt hus.

 8. 8

  Dennis, finns ingen här som verkar vilja se det sambandet.
  Ann som Magnus hänvisar till har nog bara halvrätt
  Man ser inte skogen för atta träd.
  Det är nog onte mun-/tandhälsan som har med hjärtinfarkt att göra, utan det är nog en bieffekt av dålig mun-/tandhälsa, själva rotfyllningen (som du är ine på) med gutaperka som är boven. Se mina kommentarer där Annika bemöter Ann på denna blogg så finner du ett par bra länkar, se även Weston Price. https://www.westonaprice.org/dentistry/root-canal-dangers

 9. 9

  Dennis och P,
  Eller så ser skogen ut ungefär som Weston A Price kom fram till på 30 talet. De som äter mer sött får både dålig tandhälsa och inflammation (plack) i kärlen.

 10. 10

  Jag vet inte så mycket, men tycker det verkar klokt inte låta sig vaccineras i rådande kunskap vi har för tillfället.

 11. 11

  @ Georg W:
  Wow säger jag, nästan precis min morgonstart, men jag tar en äggula + grädde. Men innan det äter jag sallad med olivolja eller chlorellatabletter. Vet du att ”hemligheten” är att gallan får flöda fritt ett tag, var dag, och då medtager diverse föroreningar som senare upptas i det gröna som ätits just innan? Annars orsakar levern åldersfläckar på oss över strecket, vilket streck..? Yngre dag för dag, åtminstone så länge åldersfläckarna fortsätter försvinna! Cheers!

 12. 12
  Hanveden säger

  Vill bara göra er uppmärksamma er på att det här programmet går fortfarande att hitta och lyssna till:

  ”Ulf Elfving möter Annika Linde” Hon är statsepidemiolog vid Smittskyddsinstitutet och hon berättar också om varför hon själv inte vaccinerar sig, om faran att virus hamnar i fel händer och om risken att en stor pandemi drabbar oss igen.

  https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/54488?programid=3164&date=2011-10-16

  I den länken finns möjlighet till att lyssna till programmet…

  mLCHFh B-) .

 13. 13
  Annika Dahlqvist säger

  @ 8 P:
  och Dennis #3.
  Jag tycker absolut att det är intressant med hypotesen att rotfyllningar är orsaken till mycket ohälsa, bla hjärtinfarkter och cancer. Bruce Fife skriver om det i ”Stoppa Alzheimer nu”. Det blir bakterietillväxt i den gamla döda tandroten som kontinuerligt går ut i blodbanan och inflammerar kroppen, och orsakar/bidrar till sjuklighet..
  Det borde vara en enkel forskningsuppgift att ta reda på sjukdomsutvecklingen för rotfyllda resp icke rotfyllda personer. Men det finns förstås inga pengar som hägrar i den forskningen, och då blir den inte gjord.

 14. 14
  Georg W säger

  Stenbj.
  Jag säger också WOW. Där fick jag förklaringen till var mina leverfläckar tagit vägen. Personligen tror jag att jag föryngras med 2,5 år, för varje år med LCHF. Från att vara färdig för rullstol för 8 år sedan är jag idag ett otränat spänstfenomen med en pojkkropp. Inga överdrifter här inte, ren sanning.
  Chlorellatabletter var ngt nytt. En googling säger mig att det är medicamentet som jag sökt efter ända sedan jag såg filmen ”Underkastelsen” av Stefan Jarl. Jag tackar innerligt för den informationen. Med tre små blivande mammor i huset så måste jag försöka skydda dem och mina gener från industrisamhällets giftlagrande h-e. Fast det börjar bli mycket piller nu.
  Jag kan tänka mig att morgondrinken är mer tilltalande utan äggvitan. Som ju inte innehåller ngn direkt näring, efter vad jag förstår. Men har man krigsskadade gener så äter man allt.

 15. 15
  anna andersson säger

  Måste haft änglavakt när alla skulle vaccineras mot svininfluensa. Brukar alltid vaccinera mig annars, inför utlandsresor och så, men den gången visste jag bara att jag inte skulle ta sprutan, trots masshysterin. Det var innan jag började med LCHF , innan jag började följa Annikas råd.

 16. 16

  13 Annika. Ja eftersom man funnit munbakterier i placket så kan det ju vara en rimlig hypotes att tandvård orsakar en hel del skador fortsättningsvis också efter amalgamet.
  Vilka problem de nya plasterna orsakar är frågan.

 17. 17
  Christina Johansson säger

  @ Bejje:
  Kokosoljan som innehåller laurinsyra skyddar mot både virus- och bakterieinfektioner. Att äta den regelbundet är en av de bästa kostråden tror jag. Åkte på en förkylning efter att jag ”fuskat” ett par veckor och inte ätit kokosolja. Förkylningen gav med sig så fort jag började igen.

 18. 18

  Jag har aldrig vaccinerat mig mot vinterförkylningar av olika slag och kommer inte att göra det heller, nånsin!

 19. 19

  Kikki Sandström Inspiratör o Coach Skrev:

  Jag har aldrig vaccinerat mig mot vinterförkylningar av olika slag och kommer inte att göra det heller, nånsin!

  Ej jag heller – därför att myntet vaccinationer har en förskräckande baksida – som jag ser det.

  Just nu är jag inne i läkningsfasen av en pågående vinterförkylning – som har pågått sedan i torsdags förra veckan = jag stärker mitt EGET immunförsvar. Det tycker jag är mycket mera naturligt = riktigt – än att vaccinera sig.

 20. 20

  @ Annika Dahlqvist:
  Hej!
  Du skriver lite om att rotfyllningar kan vara orsak till bland annat hjärtinfarkter och cancer. Jag har ännu inga rotfyllningar, men jag har extremt dåliga tänder. Det är tandemaljen som försvunnit från alla tuggytor och tänderna är nu sköra och jag börjar känna av att jag har känsliga tänder. Tandläkaren säger att jag måste slipa ner mina tänder och göra porslinskronor ovanpå dem. Jag är beredd att göra detta. Men jag undrar vad du tror om detta, blir det bakterietillväxt kring tandroten? Roten är väl inte död bara för att tanden är nedslipad till en stump? Kanske kan jag behålla tandstumparna friska när de skyddas av porslinskronor? Jag lär ju inte få några fler hål?

 21. 21
  Annika Dahlqvist säger

  @ 20 Lilly:
  Porslinskrona är ju inte samma sak som rotfyllning, så jag antar att det är OK.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa