Birgitta Höglund berättar om hur hon blev fri från sin fibromyalgi

På Kostrådgivarna.se: Mitt nya liv – med naturlig LCHF och lätt träning.

Birgitta är på gång med ny bok: Grillmat LCHF. Den går att förbeställa på Adlibris.

 

Comments

  1. 1

    Vilket härligt inlägg författat av Birgitta Höglund! Känner igen mig en hel del eftersom jag också är stelopererad på tre nivåer i ryggen efter ett olycksfall på mitt dåvarande arbete. Nyttan av rätt anpassad träning har jag alltid haft med mig eftersom jag motionerade redan före skadan. Att vända negativt till positivt som Birgitta gjorde och blev författare på kuppen är inspirerande.

    Under tiden jag själv var sängliggande i samband med de tre ryggoperationerna uppfann jag ett hjälpmedel för att lättare vända sig i sängen (EliGlide glidlakan) – om man har mycket smärta, är nyopererad eller av andra orsaker har svårt att vända sig i sängen. Jag är stolt över det och tycker det är det bästa jag gjort eftersom det kommer så många människor tillgodo både inom vården och för privatpersoner, trots att konkurrenter baktalat mig och såg till att jag blev av med patent m.m…

  2. 2

    Tack, Eva Li. Lika härligt att läsa att du också lyckades vända din situation till något som hjälper andra att få må lite bättre. Mycket tråkigt dock att du inte fått ta åt dig den rättmätiga äran av ditt glidlakan. Jag vet vilket helsike det är att vända sig i sängen när man har svåra smärtor…

    Det jag vill belysa med att gå ut med min historia är att tillsammans kan vi hjälpa andra att få chansen att må bättre 🙂

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa