SKL-chefen ångrar massvaccinering

På SVT.se.
Göran Stiernstedt var redan under massvaccinationskampanjen tveksam, men lät sig drivas med i hysterin och uppmande folket att vaccinera sig.

Jag var en av de få som vågade protestera mot vaccinationskampanjen. Jag tilldelades förvillarutnämning av VoF för det. – och utsattes för ett sanslöst mediadrev.
Men jag kanske räddade några från att drabbas av narkolepsi.

121202 Peter Wolodarski skriver en krönika om massvaccinationen i DN:  Regeringen har en skyldighet att utreda vad som gick snett.

 

Comments

 1. 1
  fedtmule säger

  Jag hoppas verkligen att man nu uppmärksammar din ståndpunkt så voffarna tystnar än mer! =)

 2. 2

  VoF-arna har väl som princip ALLTID mer eller mindre fel för sig – som jag ser det – och då ej minst avseende vaccineringar.

 3. 3

  Se hela dokumentären ”Efter sprutan” om Emelie som är ett av barnen som drabbats av narkolepsi efter vaccineringen. Skakande!

  https://www.svtplay.se/video/607997/efter-sprutan

 4. 4

  Ska vaccinera mig inför min asien-resa – både det ena och det andra tydligen ,enligt vårdcentralen. Bör jag vara skeptisk även här?

 5. 5

  En bunt kvasiintelligenta foliehattar i den akademiska undervegitationen är inte mycket att bry sig om,,,

  På punkt efter punkt visar det sig att du får rätt – du får väl trösta dig med att du tillhör den exlusiva skara läkare som verkligen ökat på livslängd & kvalité rejält!

  Nu är det ju Gardasil som lanseras, undrar hur många som kommer att ångra detta,,,

 6. 6

  Min brorson som var strax över 20 tog sprutan för han hade sina sluttentor och 2 viktiga år till på universitetet och hade omöjligt tid med influensa. Det har tagit tills i år innan hann fick veta varför han gått på halvfart och inte orkat någonting i flera år. Bara varit trött trött jämt Han klarade sin examen med ett nödrop. Massor av prover togs, som inte visade någonting. Mycket oro, hela framtiden stod (står!) på spel men ingenting kunde läkarna hitta. Tills i år när en ny läkare frågade: tog du sprutan mot svininfluensan? Då föll allt på plats.

 7. 7

  Tack Annika för att du var så strong och stod på dig när det gällde att vara kritisk till massvaccineringen. Det är med stor sorg man får ta del av den olycka som drabbat barn och unga.

 8. 8

  Jag vägrade ta sprutan, fastän jag uppmanades av företagssköterskan, sedan fick jag influensan, ganska sjuk blev jag i två omgångar den hösten och fick lite ”skyll dig självgliringar”. Men de vanliga vaccinationerna har också utlöst infektioner tidigare och det var eg. orsak till mitt motstånd även om jag var nära att ge efter när ”spruthysterin” visades i TV rapport nyheter. Stärktes av Annika och några till som talade högt.

  Det har ju varit rapporter om misstankar kring flera andra vacciner under årens lopp, Sådana som fått många föräldrar att vägra vaccinera sina små barn. Myndigheternas sätt att nedvärdera oroliga människor som bara vill söka sanning.
  Minns ni hur det gick till när amalgamet var på tapeten? Det används inte alls längre. Men många lider fortfarande av konsekvenserna, bl.a. av spräckta tandrötter pga att amalgamet utvidgar sig och metallblandningarna – ja det är mycket där också..

 9. 9

  Jag tycker synd om dig Annika som nästan blev avrättad på grund av dina uttalanden då.

 10. 10

  Annika du fick mig och min familj att avstå från vaccinet. Tack.
  Mycket oansvarigt av svenska myndigheter att uppmana till massvaccination. Heder åt de länder som bara rekommenderade riskgrupper att vaccinera sig.

 11. 11

  Jag uppfylls av bottenlös vrede när jag ser dokumentären ”Efter sprutan” på SVT.

 12. 12
  Annika Dahlqvist säger

  @ 4 sonja:
  Jag har inte engagerat mig i resevaccinationer, så jag kan inte svara.
  Själv är jag vaccinerad mot hepatit, och de vanliga barnvaccinationerna.

 13. 13

  Någon som hört Annika Linde på smittskyddsinstitutet uttala sig?
  Hon eldade på hysterin genom uttalanden som: ’svininfluensan leder till svår sjukdom och DÖD’ titt som tätt i både radio och TV.
  Mina barn fick ta en spruta bara pga trycket och detta tal om DÖD. Jag försökte hålla emot i det längsta och efter den sprutan bestämde vi oss för att inte ta fler…barnen är friska idag tack och lov. Min tonårstjej ska inte heller vaccinera sig med Gardasil eller liknande ytterst tveksamma vaccin mot viss eventuell cancerrisk orsakade av något men inte alla virus, som kan orsaka livmoderhalscancer. Myndigheterna köper läkemedelsbolagens produkter alldeles för lättvindigt enligt min mening.
  Jag håller på dig, Annika! Du borde framhävas i media nu när vaccinationen slagit så hårt mot barn och ungdomar!
  Tack för att du riskerat så mycket och vi andra fått så mycket gratis av dig!

 14. 14

  Du räddade säkerligen några från narkolepsi, medans VoF förmodligen orsakade några fall av av narkolepsi.

  Är det konstigt att ”skeptiker”rörelsen tar emot pengar från läkemedelsbolag, och Dan Larhammar(Långvarig medlem i VoFs styrelsen) från
  Larhammar Consulting(Ett bolag som betjänar läkemedelsbolagen), som inledde kampanjen mot dig med”Dödskyssen till Annika Dahlkvist 2009-11-20.?
  :https://www.vof.se/aktuellt.php?year=2009#notis406

 15. 15

  @Annika:

  Det var Du och Dina uttalanden som fick mig att öppna ögonen. Det var då jag själv började ifrågasätta vad som var på gång, och läste på ordentligt. Då kom jag och min fru fram till att vi (naturligtvis) inte skall ta någon spruta, eller ge våra barn den. Våra ögon har därefter gått från klarhet till klarhet.

  För detta är jag (vi) Dig evigt tacksam…

 16. 16

  Lysna på det han säger hypotesen är att en proteinstruktur i vaccinet liknade en kroppsegen struktur, då kan alla vacciner ge liknande biverkningar.

  Vaccinerna tillverkas på ett nytt sätt nu bara en liten proteinstruktur är med och inte hela viruset som förut, för att få immunitet så måste man öka mängden immunförstärkande tillsatser.

  Det är flera hundra som fick diffusa besvär som inte har gått bort det är mörklagt.

 17. 17

  Det låter fint med det där om ansvar från myndigheternas sida, man får bara inte glömma att alla dess företrädare är karriärister med väldigt rymliga fickor.

 18. 18

  Det medlemmarna i VoF ständigt tycks glömma bort är detta (sammanfattat av Carl Sagan, en av de allra största vetenskapsmännen och skeptiker in i märgen):

  It seems to me what is called for is an exquisite balance between two conflicting needs: the most skeptical scrutiny of all hypotheses that are served up to us and at the same time a great openness to new ideas. Obviously those two modes of thought are in some tension. But if you are able to exercise only one of these modes, whichever one it is, you’re in deep trouble.

  If you are only skeptical, then no new ideas make it through to you. You never learn anything new. You become a crotchety old person convinced that nonsense is ruling the world. (There is, of course, much data to support you.) But every now and then, maybe once in a hundred cases, a new idea turns out to be on the mark, valid and wonderful. If you are too much in the habit of being skeptical about everything, you are going to miss or resent it, and either way you will be standing in the way of understanding and progress.

  Bortser man från ovanstående missar man, bland mycket annat, att LCHF fungerar för att göra oss friska. Inte från allt, men från mycket som orsakas av dålig kost.

 19. 19

  Jag är tacksam för de få röster som fanns som visade på tveksamheterna. Man kände sig ganska ensam om att inte vaccinera sig eller barnen. Min son var den enda i sin klass att inte vaccinera sig.

 20. 20

  Det tragiska är att Göran Hägglund satt och försvarade massvaccineringen med motiveringen ”att alla expertet var eniga om detta”, när sanningen var att alla kritiska röster snabbt tystades. Tack alla ni som vågade stå upp och protestera!

 21. 21

  @ Gunnel:
  Gunnel, jag instämmer i vad du säger – alla kritiska röster tystades antagligen.

 22. 22

  Hur går man tillväga när kritiska röster tystas. Är det media som ignorerar dessa?

 23. 23

  Jo media gjorde sitt till, det var få kritiska röster som fick komma fram.

 24. 24

  Göran Stiernstedt visade till slut lite ”stake” genom att erkänna… Det han sa i nyheterna att det troligen var läkemedelsföretaget som var vinnaren var också bra och kanske en tankeställare för många.
  Som så många andra ovan: Tack vare dig Annika så tog inte jag heller sprutan, jag är mycket tacksam för det! Såg dokumentären i går kväll, fruktansvärt för både barnen och deras föräldrar att DESSUTOM leva i ovisshet om någon tar ansvar för det som hänt. Helt sjukt att det är läkemelsbolaget som dikterar villkoren i läkemedelsförsäkringen… Självklart borde staten ta ansvar!

 25. 25

  Jag har två barn och ingen av de har någonsin fått något vaccin. Detta har varit svårt att acceptera för barnavårdscentralens personal och skolans sjuksköterskor på olika stadier i barnens utbildning.
  Vi föräldrar har blivit otroligt kritiserade och ansetts som ”oinformerade och icke samarbetsvilliga”.”
  Vi har vid ett flertal tillfällen blivit kontaktade av länets smittskyddsläkare och vi har även blivit kallade till skolan för föräldrasamtal med rektor, kurator, och resten av skolans ”besserwisser” personal.
  Det kräver att man är superstark och orkar stå emot när man har så starka krafter emot sig och sin familj!

 26. 26
  Annika Dahlqvist säger

  @ 22 Dennis:
  Media kan också tysta kritiska röster genom att idka mediadrev mot personen.som inte säger politiskt korrekta saker.

 27. 27

  Rapport 19:30 där erkände dom även att vuxna fick narkolepsi.
  Övriga biverkningar erkänns inte än officiellt.

  Vacciner tillverkas nu på ett nytt sätt där man måste använda mer adjuvanser, biverkningar kan ingen prata om för då kan deras jobb hotas, alla är tysta eller så byter dom jobb.

 28. 28

  Eat Well, Stay Fit, No Vaccine 🙂

 29. 29

  Tack vare dig Annika tordes jag stå emot chefen på mitt jobb som beordrade alla anställda att ta vaccinet. Men jag kan säga att jag inte var så populär där ett tag…..

 30. 30

  Hörde på TV nu på morgonen att det var 700 barn och unga som drabbats av narkolepsi varav hälften var i Sverige. Det var ju märkligt att hälften skulle finnas i Sverige.

  Det finns ett antal myndigheter och politiker man har lust att ta i örat – rejält.

 31. 31
 32. 32

  Döda fiskar lyter med strömmen1
  Tack Annika!

 33. 33

  @ Stina:

  Jodå1 Annika Linde blickade förtroendeinfullt in i tevetittarnas ögon.
  Jag rös redan då!

Trackbacks

 1. […] Dr. Annika Dahlqvist blogg, SKL-chefen ångrar massvaccinering […]

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa