Andreas och Anna bemöter myter om LCHF

I Expressen. Andreas Eenfeldt och Anna Hallén bemöter myterna om LCHF.

Andreas och Anna och Elin Gunnarsson är riktiga guldägg!

 

Comments

 1. 1

  Ja si, det var ju bra svar om LCHF! Betyg tio i en tiogradig skala!

 2. 2
  Ethel Loberg säger

  Ja jag skrev ut svaren för att ha som lathund vid rundabordsdiskutioner. Jag kan i princip de här svaren efter all LCHF-läsning men det smäller liksom högre att kunna dra fram ett papper och visa att ”det är fler än jag som kan”.

 3. 3

  Mycket bra! LCHF begreppet känns bekvämare allt eftersom tiden går.
  Stormen har lagt sig och fler vågar prova eftersom man ser vänner och bekanta äta enligt LCHF och att de är friska, pigga och mår bra.

 4. 4

  Jag tyckte de skötte sig utmärkt båda två! Anna H slog fast att man inte kan äta hur mycket fett som helst innan man blir mätt, medan man gärna överäter på fett blandat med socker, kakao, havregryn (var det väl?) Chokladbollar var det jag gick igång på ialla fall, och jag höll inte igen!
  Nu är det jag som äter måttligt och tittar på min omgivning som njuter av för mycket godis och får ont i magen…för att det är så gott. Skönt att slippa detta beroende!

 5. 5

  Instämmer, bra svar.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa