Kadmium orsakar benskörhet

På SVT.se: Kadmium i maten kostar miljarder. Slam och avloppsvatten är förorenade med Kadmium. Detta kan orsaka människor benskörhet med smärtsamma frakturer som följd. Gunnar Lindgren www.gunnarlindgren.com brukar skriva om kadmium-förorening i avloppsslam, som slamföretagen vill sprida på våra åkrar. (Tryck på ”kadmium i livsmedel” i menyraden)
Även Konsumentsamverkan brukar skriva om det.

 

Comments

 1. 1

  Kan väl inte vara så farligt med kadmium i maten när kvicksilver i munnen varit näst intill nyttigt i alla år.
  https://home.swipnet.se/misac/forskning9.html

 2. 2

  Ingen mineraler är bra för oss i mineralisk form, såsom läckande kvicksilver från tandplomberna. Alla, även de fula mineraler som är upptagit av grönsaker som vi äter, är däremot i kolloid form, mycket mindre än atomer, och kroppen vet att ta väl hand om dem, nyttjar vad den behöver och sköljer resten ut naturlige vägen. Annika. Du har ju precis skrivit om kolloid silver. Silver är inte heller bra för oss i annan form än kolloid.

  Om sedan kroppen är full av gamla tungmetaller är det bra att äta alger. De innehåller själv vissa gifter, men dessa är så starkt bundna i algerna att de inte släpps ut, tvärtom upptager alger giftresterna från blodet mm som sedan sköljs ut naturlige vägen. För att detta ska fungera optimalt är det viktigt också att dricka rikligt med vatten.

  Hur vet jag detta? Allmän alternativ info om alger och Joel Wallach olika roliga föredrag, främst: Death doctors don’t lie. Större delen av sista finns utvalda delar översatt till svenska lite här och var på nätet, bl.a. på min hemsida.

 3. 3
  Rolf Löfgren säger

  Spridning av avloppsslam på åkermark är ett brott mot mänskligheten. Att sprida allehanda gifter på mark där vi ska odla vår mat, det är sanslöst.

  Sajten Ren Åker Ren Mat beskriver detta: https://www.renakerrenmat.se/

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa