Gick ner 78 kg med LCHF

I Dt.se.
I väntan på viktoperation blev Sofia tipsad om LCHF. Sen gick hon i rask takt ner hittills 78 kg.
– Allt är så mycket lättare nu. Jag känner att jag lever upp.

 

Comments

 1. 1

  Fantastiskt att höra , hoppas du tar åt dig äran, det är du värd

 2. 2

  Vilken härlig hästtjej! Lycka till med fortsatt LCHF-liv. Det ger ju inte bara viktminskning, det ger hälsa också.

 3. 3

  Jaa, detta är bara ETT ENDA konkret exempel på en människa som räddats från ohälsa och även GBP tack vare Annika och övriga LCHF- pionjärgänget. Gissar att samhället sparat ca 100.000kr i ett nafs bara genom att undvika operationen.

 4. 4
  aviator1945 säger

  En av många framgångar för LCHF. Noterar att Sofia väntar på en operation för att ta bort överflödig hud. För egen del har jag hittills tappat ca 15 kg, och det börjar märkas en del hudveck här och där, främst på lår och överarmar. Kan någon med längre erfarenhet av LCHF säga om hudvecken försvinner av sig självt efter ett tag?

 5. 5

  @ aviator1945:

  Det beror väl på hur mycket du kommer att gå ner och väldigt mycket på hur gammal du är.

 6. 6

  Det är bara att gratulera! Tänk om hon kommit att tänka på LCHF redan när det kärvade i skolan! Då hade hon kanske kunnat undvika plastikoperationen också. Hur ska vi ta oss dit, att komma in preventivt? Några pigga hjärnor kvar? Något bra uppslag?

 7. 7

  En helt fantastisk berättelse! Alla överviktiga borde först prova LCHF innan de opereras, ett baskrav tycker då jag. Det är en god chans att ändra på saker och ting utan att skära i kroppen.

 8. 8
  ragnhild säger

  #6
  Jag vet svaret; Flera som bestämmer sig för ”att ta bladet från munnen” – yepp – som dr. Annika Dahlqvist. Vågar provosera – MYCKE(T); visar mot utad, inte bara på comfort -ställen som privata bloggar – väl det är också bra”, men få ”nya” hittar hit – dom har nog med sitt travla liv.

  Eks. Her i Norge är det helt tyst på lavkarbo/lchf-området. De man kunde vänta lite från, eks. dr. Hexeberg allierar sig med andra och skriver ”bakbok” – ellers råder friden i hennas privata praksis. Tyst, tyst, tyst – andre bloggare ger ut råd hur du kan leva som för(r). . Myndigheterna måste tilfredsstillas – som sagt – helt, helt tyst – och lightprodukten ökar – det samma gör GBP-operationerna.

  Det är bara Du och Jag som kan göra något – om du vet/har erfarenhet med lchf – LCHF är och blir svaret.
  Provoserade jag någon nu – väl det var också min tanke …

  Tack dr. Annika – no doubt du har utvisad största modet af dom alla – och du hittade även mig …. i en af stormerna – man kan bli sentimental af mindre…. Och du är inte ensam om vara ledsen på skitavisens trams – vi gråter och rasar med dig … trampa på folk sådär när dom sökar resa sig efter stormar – inhuman upptreden – boikott Aftonbladet … och grattis till Sofia som blev tipsad om lchf.

  …. solen flommar – tänk på mig i högden – måla söyler, nej inte grekiska, men endå – törs jag – nei, men den som inte vågar….. 🙂

 9. 9
 10. 10

  HC bjuder in: ”Välkommen vaccinera dig”: Å vad trött man blir.

 11. 11
  Annika Dahlqvist säger

  @ 8 ragnhild:
  Då är det lite kul att på http://www.adlibris.com/no ligger en pocketupplaga av min bok Lavkarbvo & matglede just nu etta på totaltoppen.
  Jag tror att en del av nedgången på LCHF-/Lavkarboböcker är att de har sålt så enormt mycket att marknaden är mättad för tillfället.

 12. 12
  ragnhild säger

  @11 dr. Annika;
  Du trösta mig…? (( 🙂 )) – boken har jag…

  ”Akropolis” ble hvit och fin – och stjärnorna lyser …..

 13. 13
  Tjocka bettan säger

  Hej!! Jag har läst allt jag kan hitta på internet och gläds med alla dessa lyckliga som lyckas. Själv har jag ätit lchf i en månad och INTE lyckats tappa ett enda kilo!! Jag är otroligt strikt och läser och räknar på vart enda dugg jag äter!! Ni underbara människor här, kan ni säga vad mer jag ska göra!!??
  Tacksam för hjälp!!

 14. 14
  Annika Dahlqvist säger

  @ 13 Tjocka bettan:
  Kostdoktorn håller just nu på med en ambitiös genomgång av viktnedgångsproblem: https://www.kostdoktorn.se/viktnedgang/svart-ga-ner-i-vikt/
  Jag skrev en gång om problematiken: https://blogg.passagen.se/dahlqvistannika/?anchor=sv%C3%A5rt_att_g%C3%A5_ner_i
  Margareta Lundström skriver om det i sin blogg: https://www.sunsoft.se/
  Sten Sture Skaldeman har skrivit en hel bok om problemet: https://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9186413015.

 15. 15

  Tjocka bettan Skrev:

  Hej!! Jag har läst allt jag kan hitta på internet och gläds med alla dessa lyckliga som lyckas. Själv har jag ätit lchf i en månad och INTE lyckats tappa ett enda kilo!! Jag är otroligt strikt och läser och räknar på vart enda dugg jag äter!! Ni underbara människor här, kan ni säga vad mer jag ska göra!!??
  Tacksam för hjälp!!

  På sajten Kolhydrater i Fokus finns många partners/rådgivare med tröst och kunskap:
  https://kolhydrater.ifokus.se/

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa