Det gör ont

Idag kände jag mig väldigt nere efter den gement elaka ledarkrönikan i Aftonbladet härom dagen.  Men sen tänkte jag att det kanske är som träningsvärk, det gör mest ont den andra dagen, sen klingar smärtan av för varje dag.
Frågan är bara hur många nackskott man klarar av utan att bli knäckt för gott.

 

Comments

 1. 1
  AstaLarsson säger

  Genom att vara den eldsjäl du är så har många fått ett bättre liv. Kan förstå att oseriösa påhopp tar musten ur dig MEN många, många är vi som säger tack för din styrka och vilja att stå emot. Nivån på de som skriver smörja om dig talar för sig.
  Fortsätt att vara den du är, du har många bakom dig som sänder varma tacksamma tankar till dig!

 2. 2

  Har slutat läsa dessa kvällstidningar då både text och rubriksättning helt spårat ur. Så, stå på Dig Annika.
  Självklart tror inte gemene man på att översvämningarna beror på LCHF utan vi lyssnar på sakkunskapen.
  Hälsningar Leif i solna

 3. 3

  ”First they ignore you. Then they ridicule you Then they fight you. Then you win.”

  Tenk på det og hold deg sterk. 🙂

 4. 4

  När man läser alla kommentarer på den ledaren, så ser man tydligt att du har många fler supportrar än vad Aftonblaskan har.. Håll ut Annika, jag tror att upprättelsen finns bakom hörnet! <3

 5. 5

  Aftonbladet binder mer och mer ris åt sin egen rygg!
  Vem bryr sig om vad AF skriver 😉
  Knappast den som mår väl av dina kostråd 🙂

 6. 6
  Margaretha säger

  Hej Annika

  Denne Anders Lindberg och hans krönika är ju endast skrattretande och dessutom helt orelevant.
  Att blanda in LCHF i den ökande köttkonsumtionen sedan 60-talet säger ju allt om honom.
  En liten fjant är han,och ska inte tillåtas att sätta ner humöret på dig Annika ,som är en förebild för en stor och ständigt växande skara av människor som mår bra och som återfår sin hälsa, och med den sin vardagsglädje och livskvalité.

  Ett stort TACK till dig,Annika för att du finns.

  Tillåter mig att dessutom sända dig en kram.

  Hälsningar Margaretha i Ängelholm

 7. 7

  Jag säger bara: tur att det finns sådana modiga människor som dig! Stå på dig. Det är många som är tacksamma för det arbete du gör.

 8. 8

  Nej men kom igen nu Annika!

  Inte ska du väl låta en tönt till ledarskribent på en skvallertidning komma åt dig?

  Deras artiklar ska du betrakta precis på samma sätt som våra kommentarer här, en massa personliga uppfattningar som i slutändan inte betyder ett skvatt! Enda skillnaden mellan en ledarskribent på Aftonbladet och oss vanliga dödliga forumtyckare är att snubben på Aftonbladet har större upplaga!

  Tänk på en skånsk gås, hur mycket vatten man än heller på den, så rinner det bara av!

 9. 9
  LCHF-Bengt säger

  Annika,det här påhoppet är bara ett löjligt tilltag, nej, tänk på alla tusentals personer som du hjälpt till en bättre hälsa istället, så sträck på dig och va stolt äver ditt arbete.

  Kram från Bengt

 10. 10

  Du är bäst, Annika! Tack vare dig har jag och MÅNGA andra fått ett bättre liv! Stå på dig och försök att bortse från snedvridna artiklar i tidningar som bara jagar lösnummerköpare!

 11. 11
  ragnhild säger

  https://avpixlat.info/2012/05/09/lars-adaktusson-mediekritiken-maste-tas-pa-allvar/

  Kronik af Lars Adaktusson: Lite utdrag – :

  ”FULMEDIA Sällan har svensk medias förvridna anlete varit så tydligt som i dessa dagar; Aftonbladets oikofobiska ledarskribenter som systematiskt pumpar ut sitt hat mot allt och alla som inte delar deras åsikter och slentrianmässigt jämställer dessa med massmördaren Anders Behring Breivik, Kent Asps undersökning som visar att nästan hälften av journalistkåren sympatiserar med Miljöpartiet och hela 80 procent på statliga SVT och SR med de rödgröna partierna, de närmast desperata utfallen mot oliktänkande, smutskastning så fort tillfälle ges, omvärldens ökade intresse för den politiskt korrekta censuren i den offentliga svenska debatten – exemplen är otaliga. Lars Adaktusson är något så sällsynt och utrotningshotat som en svensk journalist med självinsikt och självkritik. Han menar att kritiken mot yrkeskåren med rekordlågt förtroende hos svenska folket måste tas på allvar.

  Adaktusson har ett förflutet på både SVT och SR och är numera frilansjournalist. I en krönika i måndagens Metro beskriver han sin syn på svensk media; kritiken han menar måste tas på allvar och hur
  journalistkåren präglas av en arrogans inför problematiken som redan skördat det lilla förtroende som en gång fanna”….

  PSYKOPATISK MOBNING – kallar jag det; och bjuder er alle på denne bloggen att sända klagor på kroniken til Aftonbladets sjefer. Känner också att det var mildt sagt ”tarvelig” af denna personen att ”slå mynt på” tidigare ”slarv” från ”sensjations”-journalister.

  Dr. Annika – jag blir ledsen – forstår hur du kan uppleva tramset- hoppas nu att många reagerar på skiten …. med handlig – inte bara tröst.

 12. 12
  ragnhild säger

  Tillegg: Men trøst är också bra – och det ska du ha. Vi är alla mycket glad i dig. 🙂

 13. 13
 14. 14

  Försök se det som att du fortfarande och ständigt är ett ”hot” mot dem! Mångas världsbild håller på att rämna, det är alltid jobbigt med ny kunskap, och innan ett paradigmskifte accepteras, slår de flesta bak ut och vill inte ta det nya till sig, men sen så småningom kommer acceptansen, men det kan dröja. För att klara sig anklagar de dig, och misstolkar gång efter gång LCHF. De är i stadiet att de fortfarande behöver en ”fiende”, en ”fiende” de hittar på historier om och misstolkar med mening, så de kan forsätta leva i sin världsbild! De är också i stadiet där de bara inte kan acceptera det alla som äter LCHF skriver, nämligen; LCHF:are äter INTE mer protein (kött, fisk osv.), däremot mer fett, och att detta mättar dubbelt så bra, varför vi inte behöver äta lika mycket! Det är frustrerande när människor varken kan eller vill lyssna – men håll ut!

 15. 15
  Kristian säger

  Idag var jag på invigning av ett nytt showroom där bostadsköpare får hjälp att välja inredning, tapeter, kök etc. Vad stod på en av köksbänkarna om inte en stor LCHF bok skriven av dig med bild och allt 🙂 Trevligt tänkte jag och blev på ännu bättre humör!

 16. 16

  Jag skickade ett mail till Aftonbladets chefredaktörer inkl krönikören själv. Och en kopia till Annika.

  Till Aftonbladet
  Anders Lindberg
  Micke Andersson
  Jan Helin

  Kopia: Dr Annika Dahlqvist

  Ang ledarkrönikan om klimathotet och LCHF

  https://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/anderslindberg/article15580161.ab

  Jag finner inte andra ord än att jag tycker denna ledarkrönika var mycket simpel. Jag kan inte annat tro än, att sådana krönikor slår negativt på Aftonbladet och Sveriges arbetarrörelse. Dessutom rent kvinnoförakt. Sorry Anders Lindberg! Det var riktigt illa.

  /Britt …

 17. 17
  Fialotta säger

  Heja Annika!!!

  Jag håller med alla kloka föregående talare här :-)! Fokusera på allt positivt som händer istället. Se hur många LCHF-kokböcker som skrivs och säljs just nu – helt fantastiskt! Du gör det du tror på, och av en anledning; din egen stora erfarenhet! Den här vindpusten har redan blåst förbi. Tack för att du finns och för att du delar din kunskap med världen :-)!

 18. 18

  Ledarskribenten fick det också ganska hett om öronen, så han har nog känt av att han gjorde ett övertramp. Som jag hela tiden tryckt på: det är alltid rätt att säga ifrån när det gäller smutskastning och påhopp, även om vi konflikträdda svenskar ofta inte vågar göra det. Att anklaga LCHFare för att vara ”arga” är bara en tramsig härskarteknik, i paritet med mobbarna på skolgården som trakasserar någon och sedan hävdar att h*n är känslig och instabil. Sådan manipulation ska man inte ta intryck av.

 19. 19

  Men kom igen nu…
  Hade någon vetenskaplig tidning skrivit detta hade jag förstått din reaktion, men AFTONBLADET…vem bryr sig…?

 20. 20

  En mycket stor del av svenskarna bryr sig. Men Aftonbladet kanske har tre miljoner läsare varje dag bara för att se hur en tramstidning ser ut.

 21. 21

  Bry dig inte Annika om dessa kommentarer! De som skriver har nog inte mycket att komma med.
  Fortsätt du att kämpa för det som du tycker att är rätt!

 22. 22

  Bry dig Inte om dessa elakheter: De vill sälja sin tidning till varje pris. De vet att LCHF är på ropet och vill utnyttja det.

 23. 23
  Elisabeth säger

  Annika, Annika, ta inte åt dig., Du har gjort så mycket bra för att sprida LCHF bland människor. Och LCHF är varken ett miljöhot eller något samhällsfarligt, tvärtom. LCHF, som du och (bl.a.) Sten-Sture presenterar det är bara bra för oss människor och därmed också för miljön. Stå på dig!

 24. 24

  Har du sagt att svininfluensan skapats i Läkemedelsindustrins laboratorium, så att de ska kunna sälja mer vaccin?

  Helt befängt… eller??? Läkemedelsbolagen är ju faktiskt riktiga skitstövlar. De skulle kunna rädda miljoners och åter miljoners människor, om de kunde sänka priset på sina läkemedel till tredje världen, så varför skulle påståendet att läkemedelsindustrin har skapat svininfluensan vara så långsökt?!?

  JAG TROR MYCKET VÄL ATT DETTA KAN VARA SANT!!!

  Stå på dig Annika!!!

 25. 25
  Roger Mathiasson säger

  Hej Annika!
  Skribenten Anders Lindberg kanske själv aspirerar på årets förvillare 2012. Inte nog med att han svamlar loss om LCHF – han blandar helt bort korten och ger sig in i miljödebatt och koloxidutsläpp som han totalt verkar missförstått.

  Nej – du har Sveriges bästa blogg – dessutom osjälviskt driven av en äkta iver för folkhälsa och smittande glädje över förbättringsmöjligheter i samhället!

  Vi är så många som är tacksamma för din gärning.

  Tänk aldrig att en förvillare från Aftonbladet har rätt att ifrågasätta ditt arbete.
  Han har kanske fått en liten kolhydrats-morgon-stroke som gjort honom lite irriterad i sättet…
  Att hans omdöme är extremt lågt gör att man kan undvika hans artiklar fortsättningsvis.

  Som alltid längtar man efter dina blogginlägg och hoppas du orkar fortsätta kämpa!

  Bästa hälsningar Roger Mathiasson

 26. 26
  Backlund säger

  Ta inte åt dig Annika, av vad denna inkompetenta, politiskt korrekta ”journalist” skriver. Han är oförmögen att dra korrekta slutsatser av de mest elementära fakta. Det enda han är ute efter är att den usla toalettpappersblaska han skriver för ska sälja mer lösnummer. På AB är de desperata. Tidningen säljer sämre och sämre. Enligt mig har den inget existensberättigande längre. De ägnar sig åt ”bröstchocker” och gottar sig i kändisars nakna rumpor. De ljuger, förvanskar och vinklar hela tiden. Samt censurerar. Det vet vi som läser nyheter på olika webbtidningar. Eller hur Ragnhild :-)? Vem är Anders Lindberg? Vem i hela världen är Anders Lindberg och varför skulle någon enda människa bry sig om en enda stavelse han skriver!? Du däremot Annika, har mitt och många andras fulla förtroende! Bara därför så ska jag köpa din nyaste LCHF-bok imorgon! Kram från Dalarna!

  För att kunna läsa dravlet som Lindberg skrev så var jag tvungen att öppna ABs sida. Det var första gången i år som jag gjorde det. Och sista!

 27. 27

  Stå på dig Annika, bry dig inte om det.
  Vill berätta att saiten https://www.lowcarbshighfat.com/ från USA
  är unik i mina ögon, kanske är det du som sått detta frö? Tror det!
  LCHF vågen växer/ Kram

 28. 28

  ”Men sen tänkte jag att det kanske är som träningsvärk, det gör mest ont den andra dagen, sen klingar smärtan av för varje dag.”

  Jo… – Annika – så är det ju fysiskt såväl som mentalt – utifrån mina egna gjorda erfarenheter under nu drygt 71 år.

  Läge för att påminna om vad Mahatma Gandhi lär ha sagt: ”First they ignore you, then they laugh at you, then they attack you, then…you win !”

  Så Du är i vinnarläge – som jag ser det.

  LCHF-kosten kan ju ses som ”ortomolekylär mat” = artegen föda – som jag ser det. INGEN kan motbevisa mig om den saken – därför att innan jag började med LCHF – så hade jag kärlkramp. Den blev lite värre efter några månader med STRIKT LCHF-kost – men sen lugnade det ner sig mer och mer.

  Idag är jag HELT UTAN kärlkrampskänningar – och hjärtat mitt går som på en 17-åring – när jag om söndagarna går på buggkurs under ca 2,5 timmar. Synd att jag ej ser ut som en 17-åring – för då kunde jag ju ha haft chans på damerna som är 20-30 år.

  ANNIKA – TIDEN OCH HÄNDELSERNAS GÅNG TALAR FÖR DIG

 29. 29
  Torbjörn Sassersson säger

  Du vinner i längden Annika. Anders Lindbergs påhopp känns barnsligt och hafsigt skrivet.

 30. 30
  Jan-Erik S. säger

  Annika!

  Ta inte åt Dig!!!

  Vänd på ditt tänkesätt.
  Etablissemanget (läkemedels- och livsmedelsindustrin) känner sig hotade och vill naturligtvis att du ger upp. De har naturligtvis hur mycket lobbyister som helst att tillgå.

  Samtidigt så önskar Aftonbladets skapa rubriker. Detta för att sälja mera lösnummer eller att folk går in på deras sida för att kreera annonsintäkter.

  Annika, tycker du ska tänka om totalt.
  Ta inte åt Dig!
  Se det istället som en komplimang att du har dragit igång en rörelse i Sverige som vinner mer och mer anhängare för varje dag och som dessutom sprider sig internationellt.

  Du, liksom hundratusentals anhängare av hälsokosten LCHF, vet ju att det verkligen fungerar jämfört med alla andra s.k ”dieter”.

  Man blir ju så mycket friskare mentalt och kroppsligt. Viktnedgången får man på köpet.

  Nä Annika…tänk om…tänk rätt.

  Jan-Erik…som gått ner 24 kg sen i våras med LCHF. Nått mitt slutmål och förvaltar den bara nu 🙂

 31. 31
  Jørn M. Vikse säger

  Stå på, og gi ikke opp Annika. Du måste komma ihåg at han er avhengig av annonsinntekter for at behålla sitt jobb. Tidningarna lever av annonsinntekter for alt vi forsøker unngå. Det er pengarna som styr. Detta er en av orsakerna for at jag har slutat lesa tidningarna. Jag har oxo sagt upp mitt abbo på Aftenposten. Boikott er det enda som hjelper. Inte at det gør stor skilnad kan henda, men det får meg at må betre iaf.
  ”in desperation they kill the messengers”

 32. 32
  ragnhild säger

  Jag tror det är mycket svårt inte att skiten till sig. Det är knyttat till årelånga trakasserier, inkl. den idiotiska foreningen Vof´s förvillarpris. At inte svenska myndigheter (i det minsta dr. Annikas hemkommun) såg till att skydda en af sina invånare (idealister) är också ett svik. Att uppleva slikt unnar jag ingen. Du har nog en iboende god konstitusjon. For en storm du i olika omgångar har varit igenom – altruisme kostar – that´s for sure.

  Ja, Annika vi väntar att någon tar initiativ till offentlig upprättelse. Modiga svenskar – även politikere – det ska inte så mycket mod till – ge tillsvar till aktuella fega, infantila, trakkaserande articel – hur i hela friden kan ni låta bli ta era medborgara i försvar.

  Många af er som skriver här – nu väntar jag med optimism på en kronik – leverad Aftonblaskan* …. ha en fin skriv-stund – ta en kopp kaffe till med ell. utan kokosfett! Lite Brie till ”gjør susen” 😉

  *Kanske en mera seriøs nyhetsformidlar ville vara bättre. Kanske finns dom inte 😯

 33. 33
  Jan Darenius säger

  Annika, jag gillar dig!

 34. 34

  ragnhild Skrev:

  Många af er som skriver här – nu väntar jag med optimism på en kronik – leverad Aftonblaskan* …. ha en fin skriv-stund – ta en kopp kaffe till med ell. utan kokosfett! Lite Brie till ”gjør susen”

  Etablissemangets massmedia är ”Trattmedia” enligt Hans Rosling.

  Så jag är ej lika optimistisk – men jag när ändå en aning hopp om att det skulle kunna inträffa. 💡

 35. 35

  Heja Annika! Du är fantastisk och Sveriges modigaste och tuffaste tjej, glöm inte det!!!

 36. 36
  Miljövän säger

  Det går åt mycket papper för att producera Aftonbladet och massor med diesel/bensin att frakta runt till affärsvärlden. 2,6 milj läsare varje dag, det blir kanske 2 milj tidningar varje dag.

 37. 37

  heja Annika!
  Bry dig inte om dumma ointelligenta reportrar som inte vet vad de pratar om.
  för att inte tala om opålästa läkare, experter, dietister som vägrar ta till sig ny kunskap
  Vi är så många som beundrar och tackar dig som stått på barrikaderna och fått ta all skit!
  Du har hjälpt så många människor till bättre hälsa och ett nytt liv.
  kram barbro som senast hörde dig på Duse Camping.

 38. 38
  Miljövän säger

  Miljövän Skrev:

  Det går åt mycket papper för att producera Aftonbladet och massor med diesel/bensin att frakta runt till affärsvärlden. 2,6 milj läsare varje dag, det blir kanske 2 milj tidningar varje dag.

  Hittade denna bland kommentarerna i Aftonbladet:
  ”Håkan Bengtsson · Toppkommentator · Sven Eriksonsgymnasiet
  En vanlig dag kräver Aftonbladets pappersupplaga 1500 avverkade granar
  samt 171.000 kWh. Uppe på detta ett par tusen liter diesel.
  Snacka om klimatpåverkan.”

 39. 39
  Göran Wiberg säger

  Aldrig mer aftonbladet.
  Göran Wiberg
  Kungsbacka
  Det var droppen.

 40. 40
  Agne Jansson säger

  Annika!

  Klart att det gör ont, MEN;

  Alla vi som insett vilket storverk du gjort,
  som äter lite men gott numera,
  som mår bra av den nya matsedeln (jag sedan 3,5 år) ,
  som ser att matkostnaden är lägre än tidigare,
  som fått en normal (låg) kroppsvikt,
  vi vet vilket storverk du gjort och gör. Det gäller även några andra som agerat för riktig och nyttig föda.

  LCHF går inte att stoppa.
  LCHF kommer att förändra världen och livet för många människor – till det bättre.
  LCHF kommer att knäcka några, som satsat fel – på socker och vete – och läkemedel mot diabetes, högt blodtryck, hjärtinfarkt och övervikt t.ex.
  LCHF kommer att ge många ett bättre liv.

  Det visade sig till slut att jorden var rund.

  Tack, tack,tack Annika och håll ut.

  Agne Jansson

 41. 41

  @ ragnhild ”PSYKOPATISK MOBNING”

  Mitt i prick 🙂

 42. 42
  Capt Joe säger

  Läser i NyTeknik att Finland stoppar ett vanligt säsongsinfluensavaccin till barn och unga. Orsaken är risken för narkolepsi. Det kanske kan lindra smärtan något efter påhoppet i artikeln.

  https://www.nyteknik.se/nyheter/bioteknik_lakemedel/lakemedel/article3557766.ece

 43. 43

  Vi står bredvid dig Annika!
  Vi tar emot dig om du faller och hjälper dig på fötter igen!
  Du behövs!
  Du gör skillnad!

 44. 44

  Lise Skrev:

  Vi står bredvid dig Annika!
  Vi tar emot dig om du faller och hjälper dig på fötter igen!
  Du behövs!
  Du gör skillnad!

  Inte kan du falla du som har så stort stöd av oss alla.

 45. 45
  anna andersson säger

  Äh, Aftonbladet. Vem bryr sig vad den skitblaskan skriver. Bara att strunta i.

 46. 46

  Alltså kvällspressen!! Alltför ofta får man dålig smak i mun när man läser Aftonbladet. Jag undrar varför…
  det är som att de hittar på vad som helst för att sälja sin tidning och det känns fult. Just det, det är nåt fult med Aftonbladet, bu säger jag och dissar kvällspressen över huvudtaget.

 47. 47

  Jag kände med dig direkt efter att ha läst artikeln. Inte bara nya attacker utan också någon slags uppvärmning av alla det gamla. Det gör ont. Jag kan bara säga att jag tycker att du är lyssande och att den som skrev artikeln har ett begränsat trångt tänkande. Kanske en där LCHF inte biter?

 48. 48
  Dan Persson säger

  Jag undrar om Anders Lindgren verkligen skrev denna artickel själv?
  Hittade detta på matdagboken. https://www.matdagboken.se/?p=blogg&BloggID=15891013
  Eller har Viveka kopierat Anders eller är detta planterat från någon annan.

  Jag menar om man nu har lyckats komma så långt som att skriva ledare på AB så blir man ju misstänksam när man ser ett sådant jornalistiskt övertramp.

  /Danne

 49. 49

  ”Stå på dig annars gör någon annan det”, var några kloka ord jag fann en gång när jag som bäst behövde dom. Låt inte en journalist ”stå på dig” utan fortsätt stå på dig, vi är så många som tror på dig. Du är pionjär, stark, och du har hjälpt så ofantligt många.

 50. 50
  Birger Johansson säger

  I fortsättningen bry Dej inte om vad journaliststollarna på Aftonbladet eller Expressen skriver för smörja – låt det går förbi med tystnad. Så kommer det att hålla på ett tag till!

 51. 51

  @ Dan Persson:

  Med Nerikes Allehandas händelse i tankarna håller jag det för otroligt att AB ledarskribent skulle kopiera annans text för att publicera under eget namn.

  Men f.n vet.

  2012-10-09 20:29:41 publicerar Viveka´s blogg text från AB rakt av, utan referens, eller underskrift.

  AB:s Ledarkrönika / Anders Lindberg publicerade sin text samma dag 2012-10-09, förmodligen tidigt på dagen.

  Texterna sammanfaller dock.
  Innehållet är iofs. vanliga klipp och klistra, påståenden utan referenser som vandrat runt i media via olika pressutskick i olika varianter.
  Texten här kan lika gärna ha ursprung Jonas ”vegan” Paulsson som vann omröstningen Årets Miljöhjälte för sitt arbete med Köttfri Måndag.

  Sedan:
  Vådan av att använda andras texter, rubrik SR ”NA-chefen kopierade krönikörens text”
  https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=159&artikel=5246974

 52. 52

  Vem läser kvällspressentidningarna egentligen? Jag är hellre oinformerad än felinformerad. Håll ut, Annika. Du behövs.

 53. 53
  Maria Kivimäki säger

  Stå på dig Annika!
  Senast i onsdags när jag var hos en sjukgymnast, under Försäkringskassans utredning, berättade jag om min hälsporre som utvecklades till att att ha ont i hela foten. Då hade jag läst lite om dig Annika och prövade att äta LCHF bara för att stoppa inflammationen som var i fötterna, det var ju så det skulle fungera. Och se, efter två månder så gick jag obehindrat, inga körningar på nätterna och allt var frid och fröjd. Slapp läkarens inkompetens och nu om jag slarvar med bröd så känner jag av det i, ja just det, fötterna.
  Och apropå rotfyllningar, ja jag har haft en men tog bort den 2006 och 2009 upptäcktes bröstcancer. Har det något samband eller?
  Hursom så mår jag bra nu, tack vare Annika, så TACK Annika. Fortsätt!

 54. 54

  Tack vare Dig Annika har min verk i axlarna försvunnit. Även artriten i pekfingret är mycket bättre.
  Tusen takk för att du finns.

 55. 55

  Håll ut! Vi är många som förespråkar denna kost till folk man träffar och folk man känner och varje dag får man förklara sig. Många tycker nog att man är konstig:-) Skillnaden är bara att ingen skriver elaka kommentarer om oss personligen i tidningarna som dom gör med dig. Tänk på att du har alla oss välmående och LCHF:are i ryggen:-)
  Fler och fler provar och upptäcker hur bra dom mår. Att få människor att tänka tvärtemot alla kostråd tar TID! We’ll get there!

 56. 56

  ”“First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.”
  Du är en hjälte Annika. Kom ihåg det. Vi är många som skiter stenhårt i vad Rössner och Marcus säger. Speciellt skiter vi i vad trångsynta och okunniga ledarskribenter på Aftonhoran säger. Vi lyssnar på dig och Eenfelt, Lustig, Skaldeman, Tommy och tusentals andra säger.

 57. 57
  Farbror Barbro säger

  Du gör allt rätt därför är de så arga på dej, tror denne krönikör vad han nu heter är liten och ensam. Han får ju dessutom inte en siffra rätt i krönikan. Verkar vara en arg människa med ett uppmärksamhetsspann som är några millimeter brett. fakta är inte hans bästa gren uppenbarligen.

  Snubben fick säkert en utskällning av chefen och du får oss 1000-tals människor som backar dej så allt är bra. Gå ut i Norrlandsnatten ikväll titta på himlavalvet och räkna stjärnorna, för varje stjärna har du en människa som ätit sig till hälsa tack vare dej,

  Tack för det du gör Annika.

  https://www.youtube.com/watch?v=0wy51Tqlgzw
  Vetenskaplig sensation, förkylningens gåta löst!

  😉

  .

 58. 58

  @ Dan Persson:
  Det var ju så gott som exakt samma text… 🙁

 59. 59

  En ”journalist” likt Anders Lindberg letar klick och uppmärksamhet likt en PR-byrå. Enda skillnaden är att den näbbmusen kallar sig själv för undersökande och rättvis. Tro mig. Du är den sista som ska ta illa vid dig av dessa ogrundade påstående av en inkompetent person i ämnet. Stå på dig! Jag trodde inte på dig till en början men beslöt mig för att försöka.

  Resultatet: blivit av med övervikten och eksemet.

  Stå på dig för guds skull!

  Mvh. Fredrik

 60. 60

  Att AF (med ledningens goda minne) väljer att förfölja dig Annika är absurt. Avsikten är givetvis att slå två flugor i en smäll, att tjäna mer pengar och samtidigt knäcka dig, vilket jag innerligt hoppas att du missunnar de som pysslar med dylik smutsig verksamhet. Jag antar att AF hoppas att du ska anmäla tidningen så att man kan tjäna pengar på ”gammal skåpmat”. DEt vore ju mumma 😉

  Vad egentligen kan du göra mer än att tänka på alla utmärkelser du fått, allt fantastiskt arbete du uträttat.och all stöttning du får av dina bloggbesökare.

  Man kan inte hindra korparna att flyga ovanför sitt huvud, men man kan hindra dem att bygga bo däri.

 61. 61

  Annika, bry dig inte. Du har åstadkommit så otroligt mycket. Jag tror du kommer gå ner i historieböckerna medan den här losern som jag inte ens orkar skriva namnet på kommer glömmas bort. Hans usla tidning vägrar jag dessutom läsa, än mindre sponsra genom att klicka på länken.
  Du har förändrat mitt liv och många andras, gett oss hälsa och livsglädje åter. Tvivla aldrig på dig själv och backa inte för pressen från flocken. Alla har vi fel ibland men det är förmågan att erkänna detta som särskiljer stora människor från små. Därför är du mycket stor i mina ögon.
  Stå på dig!

 62. 62

  Hei Annika

  Stå på, ikke la deg knekke, du gjør en viktig jobb !!!!
  Med hilsen fra Norge som har en lang vei å gå ifht LCHF, dere har kommet mye lenger i Sverige takket være mennesker som deg :))

 63. 63

  Annika är en av sveriges största och modigaste hjältar genom tiderna som har vågat utmana den mäktiga livsmedels- och läkemedelsindustrin. Det är väntat att de går till mottack men det är försent. De har redan förlorat striden men har bara inte insett det än.

  Årets förvillare enligt folkets omröstning är
  https://aretsforvillare.nu/hall-shame/

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa