Plavix plus Trombyl dubblerar dödstalen

Artikel hos Dr Mercola: Shocking dangers of Plavix…
Det är en vanlig handläggning att patienter efter hjärtinfarkt eller stroke sätts på Plavix förutom Trombyl som proppförebyggare. Denna forskning visar att Plavix tillsammans med acetylsalicylsyra i stället dubblerar dödsrisken, jämfört med acetylsalicylsyra enbart..

 

Comments

 1. 1

  Fy fan ❗

 2. 2

  Jag har haft tur och ev.bra gener. Jag fick Plavix och trombyl maj-juni 2006 efter hjärtinfarkten.

 3. 3
  ulf pohl säger

  Detta stärker mig i min ståndpunkt att grundläggande ifrågasätta ALL medicinering annat än i akuta fall för att få respit till mera verksam behandling-läs kostbehandling.Själv kranskärlsopererades jag 1998 pga kärlkramp,käkade i knappt 10år Zocord/simvastatin +Trombyl tills jag snubblade över Uffe Ravnskov och slutade med dumheterna.Klarade mig,som tur var också.Den efterföljande kostomläggningen har gjort mig nästan ”religiös”-så mycket som har förbättrats till det bättre.Jag tror också att så länge läkarna inte lär sig något om cellbiologi/molekylärbiologi och näringsfysiologi samt hur dessa interagerar så kan de per definition inte bota några civilisationssjukdomar öht.Rätta mig om jag har fel!

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa