LCHF Matkasse startar upp i Stockholm

Nu har LCHF Matkasse startat upp i Stockholmsregionen.
Planen är att Göteborg- och Malmöregionerna ska följa efter.

Anmäl dig och delta i detta projekt som kan gynna folkhälsan.

 

Comments

 1. 1
  Jan-Erik S. säger

  Detta kan få motsatt effekt…tyvärr.
  Äta LCHF under en måltid dvs relativt mycket fett lär inte minska vikten OM de samtidigt äter ”vanlig mat” de andra måltiderna.
  Helt ok om man inser att mycket kolhydrater i kombination med mycket fett ökar risken att gå UPP i vikt.
  Men…kommer folk som inte kan något om hur det fungerar att inse detta?
  Kommer folk som vill gå ner i vikt att fortsätta äta musli, mackor, pasta, ris potatis, godis mm under sina öviga måltider och därmed kanske gå UPP i vikt?
  Är faktiskt lite tveksam till idén och det resultat som blir.

 2. 2
  lilla jag säger

  Annika jag har en fråga till dig jag verkligen behöver hjälp med. Jag har lidit av ätstörningar i tio år, hetsätit och kräkt. Jag har ätit fettsnål och en del socker (fast de nyttigare sockret om man kan skriva så, alltså inte kakor och skräp.) Jag har försökt gå över till en kost mot lågkolhydrat eftersom jag inte mår bra av att ta bort kolhydrater helt. Jag har under tre månader inte kräkt alls MEN

  Min fråga är varför jag känner att jag fortfarande inte kan sluta äta, fast jag har mycket fett. Jag får ett slags sug och kan inte känna mättad. Ska fettet inte ha denna effekt? att jag blir nöjd? Jag kan hetsäta lika mkt på fett som jag kan på socker. Det är jätte jobbigt och jag vet inte längre hur jag ska äta för jag är ändå aldrig nöjd.

  Jag underäter inte, äter regelbundet. Vad är problemet? orkar inte ha de så här =/

 3. 3
  Sebastian säger

  Ät mer protein.
  Det sägs att protein mättar bäst.

 4. 4

  Någon som vet om det är någon skillnad mellan denna LCHF-kassen och LCHF-kassen som Saras Matkasse har? Är det samma utvecklare av recept?

 5. 5

  Till Jan-Erik vill jag meddela att vi verkligen inte lämnar folk i sticket. Med varje matkasse medföljer en utbildning om hur maten påverkar hälsan. Det glömde Annika att berätta om men om du går in på vår hemsida så förstår du mera. Det är inte bara middagar det handlar om utan hur man hanterar hela sin livssituation när man gör en sådan stor förändring. Många behöver stöd för att orka hålla i en livsstilsförändring och vi bidrar så mycket vi kan. Om du läser min blogg fethalsa.wordpress.com så förstår du att jag verkligen är seriös i det här projektet.

  Mvh,

  Mats Lindgren
  http://www.lchfmatkasse.se
  info@lchfmatkasse.se

 6. 6

  Svar till Annika är att det inte är samma utvecklare av recept som Saras matkasse. Vårt koncept är Frisk av mat dvs att människor ska ha möjlighet att påverka sin egen hälsa genom maten. Viktigt är då att tillhandahålla stöd och utbildning och det får genom med lchfmatkasse.se

  Gå in och kolla på lchfmatkasse.se/store

  Jag har också skrivit boken ”Frisk av mat, lchf från början” som beskriver hur sockerarterna kan inflammera våra kroppar och hindra immunförsvaret från att växa sig starkt. Den boken är en fortsättning på vår grundutbildning som medföljer varje matkasse.

  Om du är intresserad kan du göra en intresseanmälan här; http://www.lchfmatkasse.se

 7. 7
  jimmy fredriksson säger

  Matkasse

  Hej,

  https://www.matkasse.com/

  Jag har gjort en sida där jag samlat Sveriges alla matkassar. Gå gärna in och betygsätt de olika leverantörerna och kolla vilka som levererar till ditt postnummer.

  //Gunnar

 8. 8
  Annika Dahlqvist säger

  @ 7 jimmy fredriksson:
  Jag ser ingen punkt om LCHF i den sida jag får upp?

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa