Högt och lågt på Bokmässan

Margareta Lundström, Göteborg, rapporterar från Bokmässan.

 

Comments

 1. 1

  Ja det var en jättebra och trevlig rapport av Margareta av professorn som pratade gott om LCFH – kost utan att nämna ordet LCFH! Dvs. Samma stil som Nisse Simonsson härommorgonen i TV.
  Inte ens Professor Ingvar nämner LCHF i sin bok ”Hjärnkoll!”

  Hos Margareta kunde man sedan även nå Mats Lindgren som hade en förträfflig rapport om Rössners presentation av sin bok…… Förmodligen den professor i Sverige som allra sist kommer att byta ”Kosttroende” för det är nog så det är i hans fall. Den rika ”kyrkan” betalar honom!!! 🙂

 2. 2

  Låter som en mycket intressant bok, får beställa den
  .
  Mer intressant ur dagens ÖstersundsPosten kan ni läsa här.

  Nu har forskare vid SLU och Wången kommit fram till att även hästar mår bättre av att äta det de är avsedda för att äta 🙂

  https://op.se/lanet/krokom/1.5144896-hastar-presterar-lika-bra-med-gras

 3. 3

  Självklart kan de seriösa personer som t.ex Professor Ingvar inte ta ordet LCHF i munnen när man talar om lågkolhydratkost efter som det finns en sådan svans av ”knäppskallar” associerade till detta. Tyvärr!

 4. 4

  Ove, det ligger något i vad du säger. Folk kan vara helt överens rörande både innehåll och innebörd men ändå vilja undvika en etikett som har en tydlig sekteristisk prägel.

 5. 5

  Ove, kan väl hålla med dig något, men tycker samtidigt det är lite feeegt, vågar inte sticka ut hakan……. när dom nu ändå pratar om i stort samma sak! 🙂 Vem luras egentligen?
  Tvekar lite på att Ingvar är seriös som Oscher-centrum Chef där de många donationspengarna skulle användas för komplementärmedicinens involverande i den vanliga vården… så blev det tydligen inte.
  På fel plats kanske?
  Att nu inte Nisse Simonson gjorde det i TV-programmet kan ju bero på att han hämtat sin information från andra sidan jorden och inte alls uppmärksammat landets egna experter! Tydligen blev det mer trovärdigt då! 🙂

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa