Den nakna sanningen om fetma och forskning

Maria Jallow skriver i Kostdemokrati.se.

”Det finns INGA undersökningar som talar om att en magsäcksoperation är rena dödsfällan.”

 

Comments

 1. 1
  Leifanders säger

  Det är ju riktigt intressant/knasigt att det inte görs några undersökningar på till exempel hur de som opererats mår efter ett tag. Det känns verkligen som att de redan bestämt vad de ska ha för resultat och sen försöker de bygga upp en undersökning som ska leda fram till det resultatet. Jag blir riktigt nyfiken på om det här gäller inom andra områden än kost/hälsa/mediciner.
  Å andra sidan är det väl så att man har en hypotes som man vill testa i olika typer av undersökningar, allt kan ju inte utgå från noll och helt utan förutsättningar…

 2. 2
  ragnhild säger

  Tack Maria Jallow. Ønskar dig all lycka i världen.

  Sitat från ”Berglind” -s svar till dig; Karolinska sjukhuset:

  ”Vi kan hålla med om att inte alla operationer som gjorts för lång tid inte blev lyckade”. Indikerer Berglind här at det var de förste operationene som ikke var ”spesielt” vellykkede – og at dermed (underforstått) lykkes de bedre nå for tiden?

  Jeg grøsser over disse teknikeres iskalde – både skuldrer og beteende. Det siste kommer klart fram av svaret til deg Maria – ja mye kan bakes inn i få ord 😯

 3. 3
  Ensåmmårbranu säger

  Ofattbart !! Att ta till kniven när förnuftet tryter .. blir så djäkla arg !!! Hur många mer liv ska få förstöras ??

 4. 4
  Ensåmmårbranu säger

  Ja Ragnhild .. och när operationen inte lyckats efter ett tag skuldbeläggs patienten såklart !! Man kan inte bota sockerbegär med kniven !!

 5. 5
  Vox Humanae säger

  Om man ser gbp från deras perspektiv så är ju dessa operationer en OÄNDLIG framgång jämfört med tidigare Mengelemetoder på Karolinska. Det är ju nämligen hela 30% av de opererade som behåller sin låga vikt, jämfört med Rössners NOLL%. Tyvärr glömde man ju rapportera om alla som utvecklat alkoholism, psykisk sjukdom, ständiga bristsjukdomar, människor som ätit till magsäcken spruckit, tandlossning, håravfall, oförmåga att behålla maten, inkontinens, människor som dött på operationsbordet, människor som dött i infektioner efter operationen, människor som tagit livet av sig, männsikor som är ständigt sjuka för att deras immunförsvar inte orkar med.

  Domen över detta om några decennier kommer att bli mycket hårdare än över lobotomering och tvångssterilisering.

  Kusligt.

 6. 6
  Ensåmmårbranu säger

  Ja Vox … kusligt är milt uttryckt .. jag fattar inte hur detta kan vara tillåtet !!!! OCh hur kan Herr Marcus försvara detta ??? Hur kan någon ??

 7. 7

  @ Leifanders:
  Läs ”Forskningsfusket” av Ralf Sundberg.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa