Miljarder av skattepengar

Först kostade projektet med massvaccination mot svininfluensan miljarder av skattebetalarnas pengar.
Nu får staten betala ut miljarder i skadestånd till alla barn som fick narkolepsi av vaccinationen. Hela deras livslön måste ersättas eftersom de aldrig kommer att kunna försörja sig på eget arbete.

Mina argument mot massvaccinationen, när det begav sig hösten -09, renderade ett massivt mediadrev mot mig, och som kronan på verket  fick jag VoF:s Förvillarpris i dec -09.
VoF kan inte erkänna att de hade fel, utan ger mig i stället tjuvnyp såsom att ta upp Socialstyrelsens kommentar om mina journalanteckningar på Primärvårdsjouren i min Wikipediapost. Det är VoF som härskar över Wikipedia, de har redaktörer som bestämmer vad som ska stå där.

Jag tycker att mina koncentrerade PVJ-anteckningar inte har något med mina offentlighetsaktiviteter att göra. Koncentrerade akutmottagningsanteckningar ger en bättre funktion av vårdarbetet. Det är svårt att arbeta med långa ordrika journalanteckningar där det viktiga kan drunkna i ordflödet. SoS kan inte förstå ett sådant resonemang. De befinner sig inte i verkligheten på vårdgolvet utan i teorins dimridåer.

 

Comments

 1. 1
  ulrika säger

  SKAMLIG – MINST SAGT är den ”mobbing” du utsätts för!!!!!!!!!!!!!!!!! EN REJÄL SKRIFTLIG – I MEDIA – URSÄKT TILL DIG VORE VERKLIGEN RIMLIGT!!!!!!!!!!!!!!!

 2. 2
  hajeem säger

  Har de inte gjords sig skyldig mot patientsekretesslagen? Har fick de överhuvudtaget tag i journalerna?

 3. 3
  Annika Dahlqvist säger

  @ 2 hajeem:
  Som jag förstod det så har SoS som rutin att om en läkare blir anmäld för något, oavsett i vilket sammanhang, så går de in och kollar ett antal av dennes journalanteckningar. En absurd rutin enligt min mening.
  De borde väl bara bedöma det som anmälan avser.
  Deras intrång i PVJ:s journaler kan ha skapat ett obehag där som bidrog till deras avstängning av mig i sept -09.
  Men nu jobbar jag där igen med nya friska krafter.

 4. 4
  hajeem säger

  Jag håller med (att det är absurd) men hur blev deras rutinkontroll till en offentliggöring?

 5. 5
  Annika Dahlqvist säger

  @ 4 hajeem:
  SoS’ utlåtande efter en anmälan blir offentlig handling. Jag tror tom att de gick ut med ett pressmeddelande om det.
  Och pressfolket fastnade förstås för mitt namn och det blev genast nytt mediadrev om det.
  Härom månaden var jag inbjuden att föreläsa för medicinstudenterna i en stad. Då blev hon som hade bjudit in mig utsatt för drev från andra läkarstudenter. Medicinska föreningen skulle minsann inte bjuda in en förvillare att hålla föreläsning.

 6. 6

  Statlig garanti till narkolepsidrabbade barn.

  DN:
  https://www.dn.se/debatt/statlig-garanti-till-narkolepsidrabbade-barn

 7. 7
  HelgeK säger

  Lite synd och märkligt att förvillarna på VoF ska kunna påverka i den grad. För mig är numera förvillarpriset en utmärkelse, dvs är en person man bör lägga ner tid på, oftast har något intressant att berätta.

  Att VoF på något vis skulle representera ”etablissemanget” är ju inte sant, det är ett ganska litet och okunnigt gäng som sysslar med personförföljelser. Sen har de säkert lite rätt ibland också, men inget jag kan komma på i skrivande stund.

 8. 8
  Peter Andersson säger

  Är det inte lite prematurt att säga att ”hela deras livslön måste ersättas” och att de ”aldrig kommer att kunna försörja sig på eget arbete” redan nu? Eftersom det är en artificiellt skapad narkolepsi så kanske den växer bort eller försvagas kontinuerligt över tid och försvinner efter ett ett antal år. Eller så kanske den kan botas med en ny medicin mot just detta (ont skall med ont fördrivas-tekniken)?

 9. 9
  Annika Dahlqvist säger

  @ 8 Peter Andersson:
  Det är väl något man kan hoppas på, men i det radioinslag jag lyssnade till var det ingen som resonerade i de banorna.

 10. 10

  Nyheter/Inrikes 1/3-12 – Pandemrix granskas för flera bieffekter: ”Institutet för hälsa och välfärd THL undersöker om det omtalade vaccinet Pandemrix gett upphov till andra biverkningar än narkolepsi.
  …Forskarna ska speciellt undersöka om svininfluensavaccinet haft något samband med autoimmuna sjukdomar, rapporterar tidningen Kaleva. Sådana sjukdomar är exempelvis ledgångsreumatism, diabetes typ 1, celiaki och multipel skleros. …”

 11. 11

  Heja, Annika!

  Du hade rätt om massvaccinationen. Vi var trots allt många som varken vaccinerade oss själva eller våra barn. Vi förstod också att det var idiotiskt och onödigt. Och vi vet att du hade rätt. Att sen inte majoriteten förstår vilken skandal det var är inget att göra åt. Och att VoF:singarna kontrollerar Wikipedia får vi också leva med. Men VoF är nog alltmer marginaliserat. De har ju gjort bort sig gång efter gång nu och jag tror inte medierna är så intresserade av dem längre. Men vi får leva med att sekten finns kvar.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa