Kostdemokrati.se – en guldgruva

Sajten Kostdemokrati.se är en guldgruva för kunskapsinhämtande. Jag rekommenderar alla att följa den. Där skriver kunniga inom olika områden inlägg. Sajten är helt gratis att läsa.
De senaste inläggen handlar om: Margarinbluffen, GMO – förbannelsen för världens folk, Slamspridningen – Gunnar Lindgren skriver, Bröd och potatis ökar risken för bröstcancer, och mycket mer.

 

Comments

 1. 1
  aviator1945 säger

  Tack för tipset. Har just anmält mig.

 2. 2
  Ethel Loberg säger

  Ja hur länge ska Livsmedelsverket kunna svänga sig undan Björn Hammarskjölds rejäla krav om relevanta svar? Detta ska följas med intresse.

 3. 3
  Rolf Löfgren säger

  Ja, Kostdemokrati är mycket bra att följa. De har ofta längre intressanta artiklar som ger utökade kunskaper.

 4. 4
  kostintresserad säger

  Nu har jag lagt in ”Kostdemokrati” i fältat Favoriter intill Dr Annika Dahlqvist LCHF-blogg 🙂

 5. 5

  Jag försökte bli medlem på kostdemokrati i går, en intressant sajt som jag tydligen missat förut.. fyllde i mina uppgifter sen skulle jag verifiera via ett mail från dom.. men det kom inget sådant, jag fick tydligen inte va medlem i den klubben.. 🙁

 6. 6

  @ JRS:
  Bästa JRS! Gör ett nytt försök att bli medlem i Kostdemokrati.se Det är säker bara något formellt fel som Du gjort när Du anmält Dig. Jag vet att jag strulade lite när jag skulle anmäla mig. Men det löste sig efter lite eftertanke.
  Det är en stor fördel att vara medlem. Då kan man inte bara ta del av vad som skrivs utan även ta del av debatten. Ge inte upp!

 7. 7

  Margareta!

  Tack för svar. Ja klart jag ska göra ett nytt försök..
  Men eftersom jag ALDRIG gör några formella fel så var inte jag som strula 😉

 8. 8

  När man tänker kostdemokrati.. kan man inte undgå tänka på hur olika våra förutsättningar är världen över..

  https://www.nats-umi.com/2012/03/12/hungry-planet-what-the-world-eats/

 9. 9

  @ JRS:
  Hej JRS,

  Självklart är du välkommen som medlem på KOSTDEMOKRATI.

  Medlemsregistrering med svarspost och aktivering sker helt automatiskt, och fungerar bra för de allra flesta. Dock har vi haft några medlemmar som har haft problem med själva aktiveringen, som kan bero på webbläsare, inställningar och vilket e-postprogram och leverantör man har.

  Det går bra att i sådana fall maila oss med vårt kontaktformulär (”Kontakt” på menyraden). Tala om vem du är, din inloggningssignatur, din emailadress och typ av problem, så aktiverar vi kontot manuellt.

  Därefter loggar du in en gång och kryssar i ”Kom ihåg mig” så blir du automatiskt inloggad nästa gång. Spara dock inloggningsuppgifterna, för i undantagsfall kan man behöva logga in igen.

  Bara att slippa kartongen över huvudet på startsidan är värt besväret att bli medlem, tycker flera.

  Välkommen JRS.

  Mvh
  Leif Lundberg

 10. 10

  Leif:

  Det lyckads bra då jag gjorde ett nytt försök så nu är jag ”godkänd medlem” 🙂
  Mycket intressant och bra läsning där.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa