Efterlysning för intervju

Monika Wilkens, frilansjournalist i Delsbo, har fått uppdrag från tidningen Amelia att göra intervjuer med personer som blivit friskare med LCHF, från Västernorrland-Gävleborg. De ska vara yngre än 40 år.
Du som kan vara aktuell för detta kontakta Monika på: monika.wilkens(at)swedemail.se. Det är din möjlighet att hjälpa andra sjuka människor till en bättre hälsa.

 

Comments

 1. 1

  Här hos Kostdoktorn finns många som kan vara aktuella. Hoppas det.
  https://www.kostdoktorn.se/kategori/viktnedgang/vikthistorier/

 2. 2
  Annika Dahlqvist säger

  @ Vän:
  Det var tydligen inte framför allt viktnedgång, utan hälsoförbättringar som det skulle handla om.

 3. 3

  Hälsa Wilkens att det vore tokigt att inrikta sig på personer under 40! De har fortfarande kraft och vitalitet och kan tillåta sig diverse dumheter utan att märka att de är skadliga. Trettio år senare har vi den situation där värdet av den brödfria maten.verkligen kommer till uttryck.

  Jag var nånstans mellan 65 och 70 när jag slutade med all mjölmat i Lutz´ efterföljd. Inom något dygn kände jag mig 10-15 år yngre och klättrade obesvärat i backar där jag tidigare fått ta paus p.g.a. andfåddhet. När jag lite senare började med kokosfett varje dag försvann astmasympom nästan helt.

  Ingen 40-åring kan ha en sådan upplevelse.

 4. 4
  ragnhild säger

  @ Piltson:

  Pilson: Tänkte jag med. Godt du satte ord till.
  p.s. 😉 Hur är det med foten, utan medisin?

 5. 5

  Ragnhild, foten blev OK på drygt två veckor. utan medicin, och jag har tror mig ha fastställt orsaken. Det var inga smärtor alls i en vecka ungefär, men just idag är det lördag och då köper man revbensspjäll med fettrand och svål på bymarknaden och slukar det omedelbart. Så nu, 4-5 timmar senare är problemet tillbaka, samma tå, samma led, men inte så intensivt som tidigare. Man får hitta nåt annat lördagsgodis….

 6. 6
  ragnhild säger

  Tack för svar. Och så äter man lite for mycket af det, ja! 🙂

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa