Hon svälter ihjäl

I Expressen Hon kan bara äta isglassar.
Finns det någon uppföljning av hur många fetmaopererade som har fått svåra resttillstånd efter operationen?

7000 svenskar opererar bort sin fetma i år. Fetmakirurgerna erkänner att det brister i uppföljningen. De hinner bara operera, inte följa upp långtidsresultaten.

 

Comments

 1. 1

  Ja, usch, det borde det verkligen finnas. Har genom åren mött många medlemmar som opererat magen och ändå vill börja med LCHF så jag antar att resultatet inte är alltför beständigt.

 2. 2

  Det borde verkligen finnas mer uppföljning efter. Har både en syster o svägerska som har gjort operationen o båda är nu undernärda men vill inte prova Lchf eftersom dom fått lära sig att fett är farligt…

 3. 3

  Har en f d arbetskamrat som var kraftigt överviktig och hade så varit i många, många år. Hon gjorde en fetmaoperation och var sedan sjukskriven 100% i c:a ett år. Under den perioden gick hon ner kraftigt. Hon fick dricka bara flytande första tiden. Nu 5 år efter var jag på jobbet för att hälsa på och vad ser jag? Jo, hon är lika tjock igen. Jag blev uppriktigt ledsen. Det hade alltså inte fungerat och hon såg än mer trött och nedslagen ut än tidigare.

 4. 4
  ragnhild säger

  Sorgligt 🙁 – men nu är vi kommit dit, här i Norge med:

  Barn på 13 år skal opereras – enbart för att undersöka om GBO är lämpligt även för barn 😯 Det är begrunnelsen, ja. Se länken, och även 2-3 som går derifrån bl.a. till NRK, och tränings”guruer” som inte als tycker dette är ok = ett ljuspunkt.

  FÔRSTA OMGÅNG UT: 50 BARN!

  Jag hoppas någon kan stoppa dette vanviddet. Helseminister, norsk helsevesen – det var ”skuddet for baugen” dere satte inn der. Och torka af dig det ”faderliga” fliret hälsodirektör…..

  Tid for sorgprocess 🙁

  https://lenabeatrice.net/overvekt-og-slanking/frustrerende-og-opprorende-fra-helsedirektoren/

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa