LCHF-magasinet nr 4 2011

LCHF-magasinet nr 4 2011 har kommit. Katrin Zytomierska på omslaget, och inuti berättar hon om har hon fick tillbaka sin önskevikt och förbättrad hälsa med LCHF. Josefin gick ner 44 kg med naturlig mat. Frågelåda. LCHF på Hälsomässan i Älvsjö, Margareta Lundström redovisar enkla tumregler för hur man lyckas med att gå ner i vikt. Psykologen som gick ner i vikt och fick hälsovinster med LCHF. Fet av medelhavskost? Fibrer – industrins mjölkko. Fetmaforskningens skräckkabinett. Evolutionsbiologin lär oss hur vi ska tänka. Julmatstips. Bokrecensioner: LCHF for the next generation och Forskningsfusket.
Prenumerera eller köp tidningen i välsorterad pressbyråbutik.

 

Comments

 1. 1
  Ethel Loberg säger

  Ja jag har redan läst den, tidningen är så kul att läsa så det blir sträckläsning varje gång. Mest gillar jag det raka språk som är som ett signum för LCHF-magasinet.

  I dag fick jag smaka grannens ugnsbakade skinka lagad på ett helt nytt sätt, nämligen inrullad i folie, en skvätt vatten i långpannan och endast 75 grader. Där ska den stå 8-10 timmar beroende hur stor den är. Färdig då köttermometern visar 69-70 grader. Skinkan blev mycket saftig och mör. Jag tror det var ur ”tekniske kockens” bok.

 2. 2

  Ja Så roligt att se Katrin Zytomierska på omslaget av LCHF-magasinet. Hennes blog är ju omtalad och Katrin har verkligen blivit en frontfigur för LCHF. Det är alltid intressant att läsa vad hon skriver.

  https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache%3Aa9FXcWjuQ8kJ%3Awww.finest.se%2FuserBlog%2Fentry.php%3Fuid%3D28711&beid=1947386&cd=1&hl=sv&ct=clnk&client=safari

 3. 3

  OT; Idag 4e Advent signerar jag min och Annikas kokbok LCHF för seniorer på Gaupa i Östersund. Titta gärna förbi om du bor i närheten.

 4. 4

  Som vanligt, mycket intressant läsing!

  Katrin Zytomierskas hälsoresa når en viktig publik. Bra om unga kvinnor ökar på fettet i kosthållningen i stället för att som många gör äta lightprodukter och annan skräpmat. En annan som har barnbarn som snart är i tonåren känner att det finns hopp.

  Det känns som om LCHF seglar i medvind nu 🙂 och det blir givetvis till att förnya prenumerationen. Det ska bli spännande att följa utvecklingen under 2012 och efterföljande år.

 5. 5

  Katrin når förhoppningsvis en viktig målgrupp. Det är ju alldeles utmärkt om unga mammor får ett alternativ till lightprodukter och i övrigt fettskrämd kosthållning

  I övrigt och som vanligt finns det gott om underhållande och berikande läsning i LCHF-magasinet 🙂

 6. 6
  kostintresserad säger

  På kostdoktorn frågar sig Tomas om denna person är en bra företrädare för LCHF.

  https://www.sydsvenskan.se/kultur-och-nojen/article1592079/Bloggaren-o

  Jag tycker att frågan är synnerligen befogad! Personligen uppfattar jag inte KZ som företrädare för LCHF, utan som en konsument bland ½ miljon konsumenter som äter mer eller mindre strikt LCHF och vars människosyn jag vid läsnigen av din bifogade länk uppfattar som avskyvärd!!

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa