Skolan vägrar LCHF

Artikel i Norrbottens Kuriren. Trots att hon blivit både slankare och friskare, och har läkarintyg på det, så förvägras hon LCHF i skolan. Dags för en matrevolution?

SvD:s ledarblogg om saken.

 

Comments

 1. 1
  anhörig säger

  Innan skrämselpropagandan mot mättat fett, lightkommersen och den kolhydratstinna modedieten enligt tallriksmodellen lanserades åt vi barn liksom våra föräldrar, mor- och farföräldrar bra och vällagad mat utan tillsatser, närmare bestämt LCHF-inspirerad mat. Att LCHF lockar fler och fler känns bra. Man får hoppas att många föräldrar revolterar!

 2. 2

  Dags för fler föreläsningar om lchf i norr tror jag!

 3. 3
  Sussi Bolis säger

  behövs här i göteborg oxå.. jag har fått ett väldigt motstånd från min dotters skola och jag är så arg så jag snart spricker.. Ungen mår bättre och går inte upp mer i vikt utan verkar mer som att hon e påväg neråt. Detta är det enda som funkat och vi har testat en hel del. Men skolan vägrar till och med att värma hennes matlåda om hon har med sig mat när hon inte kan äta maten i skolan…

 4. 4

  Sussi, det är ju väldigt bra att det finns såna som du. Vi har talat med föräldrar om detta. Det tycks finnas många som är ordentligt informerade men inte vill agera, kanske för att dom tror att det kunde mera allmänt belasta barnet i skolan. Men ju fler som verkligen agerar, desto mindre är risken för sådan belastning.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa