Kolesterolsänkande broccoli?

Aftonbladet: Superbroccolin som sänker ditt kolesterol. Kolesterol är ju ett utomordentligt nyttigt ämne, rent livsviktigt. Ett ämne som sänker kolesterolet kanske är skadligt?
Se artikeln om Är lågt kolesterol en riskfaktor för hjärtsjukdom?

 

Comments

 1. 1

  Det kanske är något nytt vapen som ska användas i kampen mot terrorism?

 2. 2

  Hugaligen, en framodlad Superbroccoli låter lite suspekt i mina öron, som dessutom sänker kolesterolet… Men allting går att sälja med mördande reklam. Jag håller mig till vanlig broccoli och kompletterar med Virgin Kokosfett. Men jag är en bakåtsträvare jag, det har jag hört många gånger… He-he 😉

 3. 3

  Ja man blir lite fundersam, Hur mycket extra gödning och bekämpningsmedel behövs för denna grönsak tex.? något negativt måste det vara.
  Jag håller mej också till den riktiga varan så länge jag inte får utslag av den.

 4. 4

  Det är ett märkligt fenomen detta att vi människor ständig måste hålla på att manipulera naturen. Jag efterlyser mera respekt för det som redan finns. Det är en skrämmande arrogans att tro att vi vet bättre än naturen själv.

  Varför inte nöja sig med att äta naturlig mat och låta den helande kraften alla våra kroppar besitter göra jobbet?

  Forskare i all ära, men ofta går de för långt.

  Blubb!

 5. 5
  Anna Delin säger

  Jag nöjer mig med mina hemodlade spetspaprikor som just nu mognar under lysrör i verandan. Ingen aning om de höjer eller sänker någon fraktion av mina eller någon annans blodfetter. Garanterat giftfria är de dock definitivt vilket känns lite vardagslyxigt. Ekologiskt odlade paprikor går ju knappt att få tag på annars.

 6. 6

  Ekologiskt odlade paprikor finns alltid i min ICAaffär.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa