Bondenära Gävleborg

Bondenära Gävleborg Säljer LCHF-produkter.
Jag har lagt in det i min lista på Inköpsställen på bra mat, i gamla bloggen.
Om ni hittar något i den listan som är inaktuellt eller saknas kan ni maila mig.

Comments

  1. 1

    Det finns bättre alternativ än att ta medicin har vi kommit på tex att äta rätt. Men sjukvården vill proppa i folk medicin och medicinen är nästan gratis för folket i Sverige, med högkostnadsskydd, Staten betalar då resterande mångmiljardsumma till läkemedelsbolagen. Staten går då back på detta men dom gör det ändå om folk nu börjar äta rätt och slipper ta blodtryck/diabetes/kolestrol medicin varför vill då läkarna att vi skall äta dåligt när vi får våra rekommendationer på sjukvårdscentraler och dom verkar gå på livsmedelsverkets långa traditioner och rekommendationer, kan det vara som så att även läkemedelsbolagen sponsrar våra läkare och politiker med ett och annat för att hålla profit?
    Detta har ju bevisats ivarjefall i USA vad jag minns en dokumentär av Michael Moore som visar att Hillary Clinton visar att det är acceptabelt att få miljoner kronor pr år för att föra läkemedelsbolagens talan genom politiken.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa