Ekologiskt hållbar matproduktion

Per Wikholm skriver i LCHF.se om LCHF, Paleo och vägen tillbaka till ekologiskt hållbar matproduktion.

Per ämnar hålla denna text som ett levande dokument som kan kompletteras eftersom, så bokmärk den.

Comments

 1. 1

  Tack för ett bra tips! Hoppas alla läser om Wikholms redbara förklaringar om vår ”mat+djurvärld”. Viktigt att ha på fötterna om man vill ha en seriös diskussion!

 2. 2

  Fantastisk text, Per W. Man kan säkert skriva en hel bok i ämnet. Men din text var väldigt talande som den var. Den behöver inte en efterföljande bok. Jag har fått en massa att förklara efter våra texter i AB och VT. Nu är det bara att hänvisa till din text. Tack för det.

  Märkligt vilken bulls eye det blev med din text och vår debattartikel. Samtidigt som Vetenskapens värld ger vårt metabola tänkande episk legitimitet för hela svenska folket.

  Nu har inte den multinationella livsmedelsindustrin, läkemedelsindustrin, Industrijordbruket, sjukvården och matomsorgen en chans längre.

  Jag har länge väntat på de stora intressenas svar på vår ”lilla” folkrörelse. Nu har jag sett den i ett par månaders tid och jag är inte imponerad. Deras gamla kanaler via massmedia och vetenskapsmän har krackelerat och förlorat all trovärdighet. Annikas status som landsmoder växer med raketfart.

  Jag vill hälsa alla välkomna in i Vattumannens tidsålder. Se och häpnas!

 3. 3

  Den påhittade ”smörbristen” är uppenbarligen del i ett pågående bedrägeri!

  Spyfärdig efter att ha läst artiklarna i Veckans Affärer om Arla. Sådana banditer!

  https://www.va.se/nyheter/2011/09/01/den-kopgalna-kon/
  (fler länkar till artiklar finns på Veckans Affärer)

  Jag har tidigare bojkottat Arlas danska produkter (GMO). Från och med nu blir det total bojkott av allt som kommer från Arla. Med en sådan ledning kan man inte lita på någonting som kommer därifrån. Det har blivit ett bluff-företag av värsta sorten!

  Vilka oberoende mejerier finns kvar? Vore jag bonde skulle jag hellre hälla ut mjölken än att leverera till Arla. Det gäller ju möjligheten för svenska bönder att existera i framtiden.

  LRF+Centern+Monsanto = sant ! Ingen hållbar produktion i sikte där!

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa