Vetenskapens Värld om LCHF

På måndag 12/9 kl 20 handlar Vetenskapsradion om lågkolhydratkost. Även LCHF kommer att avhandlas:

”20.00 TV2 Vetenskapens värld om kostråd

Del 4 av 19. Det pågår ett fettuppror i Sverige. Många diabetiker har börjat äta fet mat som den etablerade sjukvården säger är livsfarlig. Men upprorsmakarna säger sig må bättre än någonsin. Vi granskar vetenskapen bakom kostråden.”
Några kända kända LCHF-are kommer att få uttala sig.
Blänkare om programmet: Kostråd kan göra svenskarna feta (SVT.se)

Och Per Wikholm berättar i kommentar:
”Och på tisdag kommer jag att vara med i Landet Brunsås. Det kommer att handla om bakgrunden till kostråden. Det var nästan ett halvår sedan intervjun gjordes men jag minns att de var väl inlästa på ”Ideologin och pengarna bakom kostråden” och ställde bra frågor Tiden är tisdag den 13 september, kl 21, SVT 1 och jag ska tydligen vara med även i avsnitt 4, den 27 september. Programmen kommer att finnas på SVT Play under 30 dagar.”

Comments

 1. 1

  Och på tisdag kommer jag att vara med Landet Brunsås. Det kommer att handla om bakrunden till kostråden. Det var nästan ett halvår sedan interjuven gjordes men jag minns att de var väl inlästa på ”Ideologin och pengarna bakom kostråden” och ställde bra frågor Tiden är tisdag den 13 september, kl 21, SVT 1 och jag ska tydligen vara med även i avsnitt 4, den 27 september. Programmen kommer att finnas på SVT Play under 30 dagar.

 2. 2
  Maja gräddnos säger

  Det omogna och giftbesprutade ”Äpplet” kan väl titta på dessa program och lära sig fakta och även hyfs!!

 3. 3
  Helena Hesselmark säger
 4. 4

  Helena, det där ärr entydigt den vettigaste mediarapporten jag sett på något språk sedan vi började uppmärksamma dessa frågor för fem år sedan.

 5. 5
  Helena Hesselmark säger

  Det är väl bara det där mom att äta Bregott med sked som är onödigt

 6. 6

  Det är ju tv….. även om det är Vetenskapens Värld! Så när jag då sa att ibland kan jag ta mig en sked bregott om jag känner ett sug efter något, så blev ju resultatet så klart att det filmades med lite extra fokus och omtag! 😉 Lite får man bjuda på….

  Spännande på måndag!

 7. 7

  Hei! Bra og spennende side! Kommer til å følge med her!

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa