Micke har förbättrat sin kroppssammansättning

I bloggen Lev starkt. Micke har minskat fettvikten och ökat muskelmassan när han har tränat på liberal LCHF (Ca 60 g kolhydrater per dag).

Comments

  1. 1

    Hej Annika!

    Är desperat och vänder mig till dig nu då jag inte vet vad eller hur jag ska göra!

    Jag och min sambo började äta LCHF mat för ca 5 veckor sedan och båda mår vi bra av maten. Det som jag blir galen över är att min sambo går ner i vikt varje vecka medan jag mer eller mindre står still, vilket är väldigt frustrerande. Första veckan gick han ner 3 kg och jag gick ner 1 kg sedan har han gått ner 1,5kg och jag 0,2kg och där har jag stått still medan han forts. att gå ner. Jag äter mediciner för min allergi, tarmsjukdom och reumatism men hur det än är så borde det hända mer med min kropp kan jag tycka då jag har en del att ta av. Jag är även ute och power walkar flera dagar i veckan i 1 tim! Tappar snart hoppet vilket känns tråkigt då jag mår bra på kosten, vad ska jag göra för att se resultat?

    Tack på förhand

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa