Sofie Hexeberg på toppen i Norge

Sofie Hexebergs båda böcker har sålt i 100000 ex nu i Norge.
”Lavkarbofeberen slipper ikke taket”. Fyra av de fem första på fackbokslistan är lavkarboböcker.

Comments

 1. 1

  Hoppas att ni ska finna denna länken lika intressant som jag gjorde. 🙂

  https://bit.ly/psaxmk

 2. 2
 3. 3
  Annika Dahlqvist säger

  Kaylee, Det var mångdubbelt fler vaccinerade som fick narkolepsi än ovaccinerade. Om influensavirus triggar narkolespsi så måste det vara det avdödade influensaviruset i vaccinet som triggade narkolepsin.

 4. 4
  ragnhild säger

  Men da dr. Annika, er de kinesiske forskernes antydning ganske så ”på jordet”.
  Men noen kan dra fordeler av slike undersøkelser eks. Juliette – (og de som måtte stå bak henne). Les at hun er ”co-author of the study”!

  Sitat fra artikkelen Kaylee ga oss:
  ”There is no way to definitively say that the [swine flu virus] caused narcolepsy, but we think this raises a big red flag,” says Juliette Faraco at Stanford University’s Center for Narcolepsy in California, a co-author of the study.

  The flu vaccine will protect against the flu – if it also protects against narcolepsy, all the better, she says.

  Oh, no – jeg er skeptisk til slikt. Jo, forskning er flott. Men her synes jeg det lyser at legemiddelindustrien øser ut midler, og klapper i hender. Forteller meg også at dr. Annika og hennes like – blir mer og mer viktige i en verden full av profit-jaging og korrupsjon.

  ”Korrupssjons-jägare” Annika, sammenlikningen synes jeg er klar. Eva Joly (norsk) er en annen. Hun stiller til og med opp som kandidat til Frankrikes presidentvalg. Du er i godt selskap 🙂 Og som med Eva også viser – integritet kan lønne seg 🙂

 5. 5
  ragnhild säger

  Ja, Sofie Hexeberg synes å være en lege med integritet. Hun har også som du dr. Annika – kjent på kroppen hva lchf kan bety for ens egen helse. Og så handler det jo om å ”tenke” selvstendige tanker i tillegg til å ha fagkunnskaper. Å kunne se utover sine basiskunnskaper – komme videre (les professor Gøran´s) definisjon av en sann forsker 😉 – du finner ham på http://www.kostdoktorn.se. Kommer tilb. til spes. sted 🙂

 6. 6
  ragnhild säger

  Nei, jeg klarer ikke å komme tilb. til noe spesielt sted. Jeg kan det med ”skumlese”, men måtte gi opp.

  Pr. Göran kommer inn på forskning generelt flere steder. F.eks. om forskning og attityder/holdninger til forskning som sådant – at det kreves” mot, ydmykhet, forskningsmoral……..” m.m., og og jeg legger til vidsyn/altruisme 😉 Pr. Gøran er også interessert i filosofi, og nytter seg denne på sin vei i forskningens mylder av definisjoner og utfordringer.

  Håper jeg fikk lov å skrive dette prof. Göran.

 7. 7
  ragnhild säger

  Duellen: Gary Taubes mot Stephan Guyenet (?). Iblant ”popper” bare (skrevne) ting opp for meg, som prof. Görans innlegg på ovenfornevnte tråd hos kostdoktorn. Jeg var på en helt annen….. 😉 Strange. Jeg sakset dette:

  ”För övrigt kan jag varmt rekommendera Karl Poppers ”The Logic of Scientific Discovery” från 1934 och även ”Conjectures and Refutations – The Growth of Scientific Knowledge” från 1963”. Så fant jeg litt alikevel!

 8. 8

  Kul!

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa