Grattis KiF på 5-årsdagen!

Ett grattis till Kolhydrater i fokus, som fyller fem år!
Forumet har nu mer än 15000 medlemmar, och är överlägset störst på iFokus.se.

Ett särskilt grattis och tack till grundaren och sajtvärden Margareta Lundström som har lagt ner ett oändligt antal timmar på att sköta forumet.
Hon lägger dessutom ner ett oändligt antal arbetstimmar på att sköta administrationen av LCHF-magasinet.

Comments

 1. 1
  kvinnlig 40-talist säger

  Jag är en av dessa 15000 medlemmar. Grattis säger jag till sajtvärden Margareta.

 2. 2

  Tack Annika!
  Kul att bli uppmärksammad av dig som är stor orsak till att jag startade forumet.
  Alla nybörjarfrågor du fick i din nystartade blogg tyckte jag kunde filtreras bort så att du fick ägna dig åt de tyngre frågorna. Det var ett tungt vägande skäl när jag startade. Vi var ju redan då många som kunde svara på de mest elementära frågorna om LCHF-kost – även om namnet LCHF inte ens fanns då. Det gällde bara att få dessa människor aktiva på ett och samma ställe och idag är vi som du skriver över 15000 (på väg mot 16000 för det ökar fortfarande).
  Det är mycket kul som hänt under dessa år. Tänk bara när vi stod där hemma hos dig med alla rosorna när du blivit godkänd av Socialstyrelsen, eller alla gånger vi vilat ut i vår badbalja när du varit i hetluften i Stockholm.
  Det är ju även du som sett till att jag fått ett nytt jobb – LCHF-magasinet – eftersom du envisades och tjatade om att det borde finnas en tidning om LCHF till alla dem som inte använder internet. Nu finns tidingen och den har redan kommit ut med 6 nummer och vi har många glada läsare – även bland internetanvändarna om jag förstått allt lätt.

  TACK ANNIKA för att du kämpar vidare med bloggen och informationen om LCHF. Det var roligt att höra talas om dig som ”LCHF-Queen of Sweden” när vi var på USA-kryssningen i våras och det blir ännu roligare nästa år om du följer med och visar upp dig.

  Många varma hälsningar och du är alltid välkommen till oss om du råkar ha vägarna förbi.

  Margareta Lundström
  Munsö

 3. 3
  Annika Dahlqvist säger

  Tack Margareta! Du har givit mig mycket stöd och utbyte under åren. Du är en fantastisk tillgång för LCHF-saken när du arbetar med KiF och LCHF-magasinet.

 4. 4

  Jag klickade in mig på Kolhydrater iFokus och jag råkade hamna på en diskussion om Kokosfett och Hudkräm.
  https://kolhydrater.ifokus.se/discussions/4e0ec3ead4ebea52d6004c28-kokosfett-som-hudkram#discussions-2

  Det fick mig att öppna skafferiet och ta en matsked kokosfett och smörja in mina armar, vilka iofs inte var torra, men jag tänkte att jag skulle testa. Det var faktiskt jätteskönt. Det blev mjukt och en behaglig värme. Så det blev kokosfett på benen också.

  😉

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa