Om mig i Sundsvalls Tidning

Artikel i ST.nu:  Jag kände mig utskämd.
Om hur jag har upplevt de senaste årens händelser.

Comments

 1. 1
  ragnhild säger

  Ha,ha, ha – Notarien säljer BH´r. Säkert mann. Arvat butik av modern 😉 Var holder du hus. Jag trenger råd. Inte alla beholder BH-størrelsen på lchf 🙂
  (Jag raderade Notariens taskiga kommentar om mitt behov av ny BH. /Annika)

 2. 2
  ragnhild säger

  Jag har undrat mig länge över sosialstyrelsens konklusjon (2008). Den motsa så klart dietister og läkare med mangelfulle kunskaper. Men jag skjønner at der har vært (og er?) folk med relevante kunnskaper tilstede der. Idag kan de etterhvert prise seg lykkelige over å ha reagert riktig overfor deg.

  De fleste av oss dr. Annika har nok stått på din side. Du vet, det skal bare et par dager til før hele kropper roper YES, slik skal våre måltider være. Men jeg gjentar. Søren heller, hvor var du da jeg sprang til legen for influensavaksinen november 2009. Først i februar 2010 dukket du opp i min horisont. Too bad.

  Og siden har jeg ikke vært forkjølet en dag. Heller ikke noen influensa har bitt på meg….. i et arbeidsmiljø hvor den ene virusen avløser den andre. Merkelig? Nei, dette er slik det er på lchf – okey da – ”slik det kan være på lchf”. Jeg får nok en virus en gang igjen jeg også.

  Takk for engasjementet ditt. Du vet nok når du IKKE skal la diplomatiet råde, heldigvis for oss alle sammen.

 3. 3
  ragnhild säger

  Hvor ble det av kommentaren jeg kommenterte – vel sikkert like greit 😉

 4. 4
  Fru Norrland säger

  Hej, jag har följt din blogg en tid nu. Har ätit LCHF ca 10 veckor nu. Tycker att viktnedgången går ganska så bra -10kg. Det känns som att det saktar ner med viktreduceringen ju längre tid som går? ska det vara så? Sed så har jag ett till bekymmer, jag blir ju aldrig hungrig!!! fram på kvällen när jag tänker igenom dagens måltider, så är det på tok för lite känns det som. Vad gör man åt det? KAn det vara orsaken till attt viktminskningen går långsammare?

 5. 5
  Annika Dahlqvist säger

  Fru Norrland, Fett är dubbelt så energirikt som kolhydrater, därför behöver man nästan bara hälften så mycket mat. Det kan göra att man tycker att man har ätit lite.

 6. 6
  Stefan säger

  Annika, jag vet inte ifall du fick den pdf som jag skickade till en telia-adress som jag hade på dig för ca 2 veckor sedan. Eller är den adressen gammal? Iaf så tar den bl a upp om Leptinhormonet och dess betydelse ang. vikt. Förklarar bra varför många inte når/behåller önskad vikt oavsett metod, inkl. LCHF.

 7. 7

  Tack vare din bok ”lchf för dig som vill må bra ”så har jag och min familj gått ner i vikt.
  Jag själv 42 år -13 kg
  Min man 43 år -17kg
  Min dotter 18 år -24 kg
  Min son 14 år -7kg

  Start 2011-01-03
  61 kg på 25 veckor med Lchf kost.

  Min pappa som har diabetes 2 är nästan insulin fri nu. Mina kollegor har börjat att äta Lchf med. Vi har fått ett nytt liv tack vare dig Dr Annika Dahlqvist. Heja dig 🙂

  Jag bloggar om mitt Lchf liv på
  https://blogg.amelia.se/gottelisa/

 8. 8

  Hoppas att du kan njuta av ditt nuvarande arbete. Det var jobbigt att följa drevet mot dig. Lycka till med allt nu och i framtiden. Ha en riktigt skön sommar!

 9. 9
  Annika Dahlqvist säger

  Stefan, Jag får väldigt många mail varje dag, och hinner inte beakta alla. Jag gick tillbaka nu och tittade, och känner att jag inte orkar/hinner läsa hela den texten på 20 engelska sidor. Kan du göra en svensk sammanfattning av det väsentligaste som är av betydelse för den som har problem med viktnedgången, och maila det till mig så kan jag lägga in det som blogginlägg?

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa