Samband mellan svininfluensavaccinet och narkolepsi

Artikel i DN: Samband mellan vaccin och narkolepsi. 85% av de som drabbades av narkolepsi hade strax innan vaccinerats mot svininfluensa.

I SvD också.  Och i Dagens Medicin.

Comments

  1. 1
    John Sundelin säger

    Att Pandemrix så tydligt kan kopplas till narkolepsi är på intet sätt förvånande. Jag varnade 2009 för squalene i Pandemrix som har till uppgift att skapa inflammationsreaktioner i kroppen. Denna inflammation skapar s.k. cytokinstormar och cytokiner är små proteiner som fungerar som signalmolekyler mellan celler och produceras av immunförsvaret . Detta kan leda till direkta skadeverkningar i bl.a. hjärnan, specifikt hypothalamus. Hypothalmus är den del i hjärna som spelar en stor roll vad gäller sömn och vakenhet. Squalene är även en kroppsegen substans, men som när det plötsligt sprutas in i kroppen (utvunnet ur hajleverolja) kan vara svårt för immunförsvaret att skilja på vad som är främmande eller kroppseget squalene och detta kan leda till autoimmunitet. Som en jämförelse kan sägas att mängden squalene i en människas blodplasma är 80000 gånger lägre än i en dos vaccin.
    En sak som jag ser som mycket allvarlig är att i samband med massvaccinering ställs inga frågor till den som skall vaccineras om huruvida han eller hon nyligen avslutat någon längre tids cortisonbehandling. Detta är allvarligt eftersom dessa personer kan ha en sekundär cortisolsvikt vilket innebär att kroppen inte kan försvara sig emot de cytokinstormar som uppstår av vaccinet. I vissa fall kan detta leda till akuta inflammatoriska reaktioner i större livsviktiga organ som kan leda till dödsfall. Själv känner jag till ett sådant fall i min närmiljö. Jag skickade en förfrågan till Smittskyddsinstitutet om vilka regler vårdpersonalen har att följa vid en massvaccination. Smittskyddsinstitutet ville inte svara på detta utan hänvisade till Socialstyrelsen som inte ännu har svarat på frågan.
    John Sundelin

Trackbacks

  1. […] Dr. Annika Dahlqvist blogg, Samband mellan svininfluensavaccinet och narkolepsi […]

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa