Nytänkande dietist sökes

Affe G tipsar om en utannonserad tjänst som dietist, i Hässleholm. Där skulle det passa bra med en nytänkande dietist som inser att naturligt mättat fett är den bästa näringen för äldre personer med sjukdom och handikapp, och att kolhydrater är helt onödiga för dessa.

Comments

 1. 1

  Håller helt med dig Annika och det vore väl katten om det inte skulle kunna bli något resultat efter alla dom föreläsningar du haft i Kristianstads grannkommun – Hässleholm! 🙂
  Även Andreas var där för ett halvår sedan!

  Hoppas det satt en tyst dietist och lyssnade på dig där, precis som Barn/skolläkaren som satt med i Östermalmskyrkan i Kristianstad för något år tidigare. Hon vågade inte gå i debatt med dig där….. utan skrev insändare och anmälde dig efteråt vill jag minnas.
  Precis som vid förra anmälan så rann det ut i sanden och konstigt är ju inte det när nu SLV kort tid före inte klarade av att försvara sina ”mättade fettvarningskostråd” i den debatt som nu var i Läkartidningen. Dom smög undan med svansen mellan benen och fortsätter ändå med sin propaganda och information om fettsnåla kostråd! SoS borde ingripa tycker jag…. men det kräver väl en anmälan? 🙂
  Har även inte hört Professor Marcus göra någon pudel på dom uttalande han gjorde i TV om dom 100 000 studier som nu skulle säga att mättat fett är farligt. Även det svagt av denna man/professor!

  Nåväl, det går framåt även om man nu kan tycka att det är snigelfart över det hela……..

  Grattis till jobbet i Stöde – Hälsar Zonen!

 2. 2

  Dom säga vilja ha en ”legitimerad dietist”, vars uppgift bl.a. vore ”att utveckla och fastställa väl fungerande nutritionsrutiner.”

  Är detta ens teoretiskt möjligt? Jag sände dem detta:

  https://www.newsmill.se/artikel/2009/06/02/vilseforda-dietister

  Mer om ämnet om man klickar på ”Piltson” ovan.

 3. 3
  Rebecka säger

  Skulle lätt sökt det om jag vore utbildad dietist. Ska söka till högskolan 2012 men har valt bort dietist av olika skäl. En orsak är att det är hård konkurrens. Nu menar jag inte på att komma in på utbildningen utan att få jobb efteråt. Så jag satsar på bli lärare istället och får försöka få in tänket i skolmaten istället. 😉 Även om jag verkligen skulle gilla jobba som dietist men jag är ju gratis kostrådgivare åt bekanta redan. Hjälpte en äldre herre att bli kvitt sin diabetes (ingen diabetesmedicin), gå ner 21 kg och halvera blodtrycksmedicinen. Allt inom loppet av ett halvår. Glad? Det är det minsta jag är. Överlycklig!

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa