Inget Säffle för mig

Säffle-camping 30/6 – 3/7.
På Stöde vårdcentral där jag jobbar nu är kollegan på semester vecka 26 o 27. Jag har då lovat att arbeta torsdag och måndag efter. Det innebär att jag måste resa till Säffle under fredagen, hela dagen, och tillbaka på söndagen, hela dagen.
Det är tåg till Stockholm, sedan till Karlstad och byte där till Säffle. På hemvägen byte i Örebro och Gävle, hemma kl 22.
Jag känner det inte värt att resa två hela dagar för att få vara i Säffle under lördagen. Tyvärr.

Comments

 1. 1

  Hej Annika!
  Hoppas någon kan erbjuda dig skjuts med bil, så restiden blir rimlig för det vore trist om du uteblir.
  Nackdelen med att ta sig på tvären över landet utan bil är att det blir orimliga restider.
  Njurunda – Säffle är en bilresa på 7 timmar och det dubbla utan.
  Hälsningar
  Margareta Lundström

 2. 2

  Förstår det. Plus tågförseningar så kommer du aldrig fram hehe.

  Läste en rolig grej på tjuvlyssna.se idag nu gör jag tyvärr reklam men kan inte undvika
  att många lchf:are kommer att dra på smilbandet. Så här stod det:

  Ända sedan LCHF kom har de gjort riktigt dåliga val
  Osby

  Flicka ~8 sitter vid ett bord med sin familj som pratar om mat.
  Flickan: Kolhydraterna? Är inte det ett parti?

 3. 3
  Anders Skogberg säger

  Hej Annika!
  Det var tråkiga nyheter. Jag hade sett fram emot att få höra dig!
  Du har gjort så mycket bra för oss!
  Det jag kan erbjuda är skjuts från Stockholm central fredag efter kl 13.00 och tillbaka söndag till Stockholm så sent som möjligt naturligtvis för att kunna delta så länge som möjligt. Förresten det går väl att åka över Västerås upp till Gävle så delar vi på tiden från Stockholm och hem. Gävle är halvvägs. Efter att lämnat dig så åker jag ned till Stockholm. Reskostnaderna tar jag. Det är det lilla jag kan erbjuda för allt gott du gjort för oss.
  Du gör självklart de nödvändiga och svåra valen helt själv! Vill i alla fall påminna dig om du är en av de personer som drog igång LCHF-tidningen och är en av frontfigurerna där och LCHF-tidningen är arrangören av Säffle-träffen. Vidare så är det enligt min mening tråkigt att platsen ändrats då flera personer pga detta fick hoppa av och om det är en föredragshållare som inte kommer pga ett relativt sent återbud så är det ju också ett avbräck i sig!

  MVH
  Anders Skogberg

 4. 4
  Ethel Loberg säger

  Ja nog är det Du Annika som är dragplåstret för mig, men jag förstår Ditt dilemma. Hoppas på mirakel.

 5. 5
  Annika Dahlqvist säger

  Anders Skogberg, Jag känner ändå att det blir för lång restid för den tid jag hinner vara i Säffle. Men tack för erbjudandet!

  Notarien, Jag måste erkänna att kommentarerna efter kryssningen fick mig att förstå att jag inte är så viktig, utan LCHF-arbetet flyter på bra även utan mig.

 6. 6

  Jösses. Snacka om långsint och fortfarande inte kunna ta till sig konstruktiv kritik

 7. 7
  Stefan säger

  Ante,
  du känner inte till SLV, VoF, Rössner, Marcus, Kullenberg, Hellenius m fl…märker jag;-)

 8. 8
  ragnhild säger

  God morgen Dr. Annika – Du blir nok savnet tenker jeg. Antar at Trosa var nærmere. Men ”gal” som jeg er må jeg si at jeg tenkte privatfly. Hehe – men selv i oljehovedsteder kan det skorte på penger 🙂 Men du hadde vært verd det. Og så skulle du nok ha vært innbudt som æresgjest! Jeg holder med deg — det der høres ut som en ganske så strabasiøs reise.

  Grattis, til oversetting til engelsk av boka di. Spennende – er der gitt ut hele 500.000 – det var ikke lite – og nå kommer det engelske markedet til.

 9. 9
  Gullan säger

  Det var verkligen synd! Många kommer att sakna dig där.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa