Norge kastar vacciner för 200 miljoner

Artikel i vg.no: Norge kastar vacciner för 200 miljoner.
Svininfluensavaccinspektaklet var ett gigantiskt slöseri med skattebetalarnas pengar.

Samma i Danmark.

Comments

 1. 1
  Ibrahim säger

  Hej Annika jag har ätit enligt LCHF ett bra tag och idag när jag åt mycket kolhydrater så fick jag ont i Huvudet. När jag brutit LCHF innan har jag ibland fått ont i hjärtat. Kan du ge mig svar på varför det är så ?

 2. 2
  Annika Dahlqvist säger

  Ibrahim, ”ont i hjärtat” kan vara så mycket annat än hjärtat. I vilket fall gör dina kolhydratbesvär att du inte bör göra avsteg och äta en massa kolhydrater. ”Antabuseffekt?”

 3. 3
  Bernt Östlund säger

  Det är väl positivt att man kastar det i stället för att riskera flera fall av narkolepsi eller andra biverkningar.

 4. 4
  Ibrahim säger

  Annika, jag vet men ibland kan man bara inte motstå. så det är inget farligt att jag får ont i huvudet när jag äter kolhydrater ? och vad är antabuseffekt för något ?

 5. 5
  Annika Dahlqvist säger

  Ibrahim, Lite kolhydrater ibland är väl inte så farligt. Det är en mängdfråga, ju mer desto värre.
  Antabus är avskräckningsmedicin vid alkoholberoende. Dricker man alkohol när man har tagit Antabus får man obehagliga symtom. Googla!

 6. 6

  Ibrahim: Varför utsätta dig för problem, om du inte behöver?

 7. 7
  Anders Sjölander säger

  Jag testade att äta sushi idag och fick hjärtklappning, huvudvärk och mådde allmänt pyton. Jag tror inte det gör ont i hjärtat (har för mig att hjärtat, liksom hjärnan, saknar smärtnerver) utan i omkringliggande vävnad och muskler, kanske för att det är så mycket fina blodkärl där. Det man får är blodsockerchock och en djäkla massa insulin i blodet och vi LC-folk mår extra dåligt av det. Du får välja mellan att må bra och att äta kolhydrater helt enkelt, eller hitta något annat sätt att äta som passar dig. Du kommer förmodligen att vara dålig i kroppen ett par dagar till. För mig brukar det vara bra att då äta extra mycket fett och protein och väldigt lite kolhydrater. Och viktminskning kan man ju glömma förstås. 😉

 8. 8

  Sveriges lager av vaccin blev ju ”uppdaterade”. Tydligen ansåg man att hållbarhetstiden kunde förlängas. Tror jag läste det på mentoronline,se för några månader sen. Konstigt att Norge tycker man kan slänga, medan Sverige inte gör det. Är svenska myndigheter mer upptagna att försöka släta över kanske? Inte medge att det var, är och förblir fel. Vem vet.

  Jag undrar en sak. Läste där här på Aftonbladet: https://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article13087226.ab

  Tycker det är så bra när jag kommer in på din eller kostdoktorns blogg och får lite ”gratis” argument för vad som skriv i media. Artikeln handlar om att mycket fiber är bra för tarmarna (inte mina!!) och att det minskar risken för cancer. Sen varnas det för rött kött..

  Jag menar inte att du behöver svara MIG, men om du tar upp det i din blogg, så kommer jag läsa.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa