annika-dahlqvist-lchf-blogg

Comments

 1. 1
  Sven-Gunnar Nilsson säger

  Var finns en för mig nåbar lchf-läkarstation? Jag bor fn på Orust och har egen bil och hämtar gärna patienter som inte har.
  Jag blev smittad m sepsis av en oren servicenål när jag kom akut m ambulans till hjärtkliniken på sahlgrenska, vilket innebar fem veckor på trollhättans sjukhus innan hjärtop tillbaks på ss- auortaklaffbyte och bypass.

  Detta var förra sommarn. Min fasta doktor på min läkarstation, som skickade in mig till ss, fanns inte kvar när jag kom tillbaks dit och man hade inte skaffat nån ersättare, så jag bytte till en annan, närliggande stor Capio läkarstation i Stenungsund. Här har jag Inte känt mig välkommen precis, och nu lägger man tryck på att jag ska börja med statiner igen och/ eller ezetrol

  Men jag vill inte det o jag vill inte kämpa med dom!
  Fnns det nån annan stans jag kan få vård, dvs dtäd pc hjälp?
  Snälla
  Tacksam för svar
  Mvhlsn
  Svengunnar

 2. 2
  John Stridsörn säger

  Närhälsan Ljungskile – fråga efter deltidspensionerade Londré. Hon är åtminstone mkt positiv till LCHF (är min läkare)

 3. 3

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.