På Rhodos

Jag befinner mig just nu på LCHF-vecka på Rhodos.
Vi har det så härligt man kan ha det, och jag känner mig sorglös. Det har varit krångel med internetanslutningen, men nu fungerar det igen. Men jag kommer ändå att fortsätta att ta det lugnt med bloggandet tills jag kommer hem igen.

 

Comments

 1. 1
  Cavewoman says:

  Ha det härligt och avkopplande Annika!
  Du har räddat mig från diabetes 2 (alla på min pappas sida har fått detta)

 2. 2
  Eva Flytström Persson says:

  Härligt Annika och syster Lena! Hälsa till Katrin från mig! Förstår att ni har det lika härligt som vi hade det i höstas!

 3. 3
  Jill Ågren says:

  En underbar vecka. Mycket god mat, många nya vänner, såå otroligt inspirerande och lärorikt. Tack till er alla för allt ni gett mig. Ann-Sofie och Kosta på villa Panagos är otroligt kunniga. Dessutom får vi turisttips som man aldrig får på en vanlig charter resa.

 4. 4
  Karin Eldh says:

  Underbar vecka! Tack alla

Speak Your Mind

*