Gammaldags husmanskost på nytt sätt … för LCHF och Paleo

Boken LCHF för seniorer av Birgitta Höglund och mig, har varit slutsåld ett längre tag. Birgittas bok Långkok för LCHF och paleo har också varit slutsåld. Birgitta har nu ordnat en nyutgivning på Lumio förlag: Gammaldags husmanskost på nytt sätt … LCHF och paleo. Den är en sammanställning av de båda nämnda böckerna. Den kommer ut i sommar, men går att förhandsbeställa redan nu.
Birgitta Höglund skriver mer om detta.

 

Comments

 1. 1
  Anders Rydén says:

  Off topic.
  På SVT play finns nu dokumentären sista skörden.
  Rekommenderas å det varmaste.

 2. 2
  Birgitta Höglund says:

  Ja det var ett mycket intressant och skrämmande program. Min matfilosofi utgår från att vi ska använda så mycket ekologisk och närproducerad mat som möjligt, just för att få den så näringsrik som möjligt och samtidigt värna om vår natur.

 3. 3

  Mat förlorar näring när den tillagas –
  https://www.svt.se/nyheter/vetenskap/mat-forlorar-naring-nar-den-tillagas

  Vetenskapens värld ikväll, SVT2.

Speak Your Mind

*