Cyber Doktor och kvantmedicin

Jag kom igår hem från några dagar i Polen och Warszawa. Jag var inbjuden av Cyber Doktor för att prata om LCHF på en sommarkonferens. Det är Ingemar Svensson som driver verksamhet på en gård, Wola Golkowska, ett par mil från Warszawa. Konceptet innefattar (bl a) holistisk medicin, kvantmedicin, Remote medicine, och LCHF. Jag förstod väl inte allt vad det gick ut på, men mycket av det lät vettigt.
Ingemar har en apparat där han kan mäta tillstånden i kroppen, utan att penetrera huden. Jag fick göra en test och jag hade en hel del avvikelser. Jag ska beställa tid på vårdcentralen för att dubbelkolla det som går av fynden.

 

Comments

  1. 101

    Ingemar Svensson Skrev:

    Tar du bort all energi, t.ex vår solenergi och kosmisk strålning så finns ingenting kvar av oss, hela jordklotet, inkl. det som vi förstår som hela Universum. då är allt på ett oförståeligt sätt borta, troligen kommer nästa kända och av oss förståeliga nya dimension kunna ge oss ytterligare en pussel-bit av svaret.

    Den dimensionen är väl detsamma som immateriell energi – eller ?

Speak Your Mind

*