Frågor om kost och hälsa

Jag har haft flera frågelådor i den tidigare LCHF-bloggen.
Jag hade här förut flera länkar till min gamla blogg på Passagen.se, men denna är nu nedsläckt och länkarna dit är tomma.

Jag önskar att ni, innan ni frågar på denna sida läser på sidorna: Kostprogram,   boken ”Doktor Dahlqvists LCHF – Guide och kokbok” och tittar på YouTube-filmen  LCHF enligt Annika Dahlqvist.
Många svar finns där.

I lågkolhydratsajten Kolhydrater i Fokus pågår hela tiden frågor och svar om kost. På Kostdoktorn.se finns ett forum där man också kan ställa frågor.

Comments

 1. 3001
  Hannah says:

  Hej Annika!
  Jag började äta Mirtazapin i feb och gick upp ca 6-8kg på dom vilket gjorde att jag slutade. Märkte speciellt att jag hade vätska i benen. Började istället med Escitalopram och tycker fortfarande jag känner mig svullen och kilona är fortfarande kvar men jag går inte upp mer. Så vad kan jag göra för att bli av med extravätskan? Lågkolhydratkost? Kan det bero på saltbrist? Tacksam för svar!
  Mvh Hannah

 2. 3002
  Annika Dahlqvist says:

  3001 Hannah
  Jag tycker absolut att du ska övergå till LCHF-kost. Den brukar vara välgörande för den psykiska hälsan.
  Dessutom kan man minska i vikt och i svullnad.

 3. 3003
  Lekman says:

  Jag är lekman, men läser på här och där!

  1gram kolhydrater binder 2,7 gram vätska.

 4. 3004
  Veronica Almqvist says:

  Hej Annika!

  Läste din artikel om din väninna som överlevde cancer via dina rekommendationer att ta kolloidalt silver och 2000 IE D vitamin. Jag undrar vilken sorts D vitamin du rekommenderar? Min pojkvän har njurcancer som har spridit sig till lungor, skelett och lymfkörtlar. Vill boosta honom så mkt det bara går med vitaminer och bra näring och då inte ta fel sorts kosttillskott. Vi har även börjat med kolloidalt silver, 5 tsk per dag.

  Tacksam för svar och tack för en jättebra blogg!

  Med vänlig hälsning, Veronica

 5. 3005
  Annika Dahlqvist says:

  3004 Veronica Almqvist
  Det är D3-vitamin. Det finns att köpa på hälskost.
  Jag brukar rekommendera Kolloidalt silver i dosen 1 msk, 15 ml, ca 5 ggr per dag.
  I övrigt kan man läsa mycket om alternativ behandling mot cancer på Sven Erik Nordins hemsida: Svaradoktorn.se.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.